Ми у Facebook
09.03.2016, 07:40

Як вплине на рівнян сьогоднішнє сонячне затемнення?

У 2016 році буде чотири затемнення небесних світил – два сонячних та два місячних. І лише одне з них повне, у ніч на середу, 9 березня.
Перше в цьому році затемнення Сонця розпочалося о 23 год. 19 хв. ще 8 березня за всесвітнім часом і завершилося 9 березня опів на п’яту ранку (у нас у Рівному було опів на сьому).

На жаль, це дивовижне астрономічне явище ми не побачили, як торік 20 березня. Місячну півтінь можна було спостерігати далеко на екваторі, на водній поверхні Індійського океану біля Індонезії, острова Суматри й на просторах Тихого океану...

Хоч у Рівному в той час була глибока ніч, починаючи з 01:19 і до 06:35 за київським часом, сонячне затемнення 9 березня 2016 можна було спостерігати онлайн – його транслювали з Океанії на сайті exploratorium.edu .

ФОТО - Сонячне затемнення у Рівному 20 березня: як це було

Астрологи вважають сонячні затемнення доленосними. Сонце і Молодий Місяць, з’єднавшись цього року в одному градусі в Рибах, дають потужний енергетичний заряд, можливість скоригувати й навіть поліпшити своє життя, просто загадати бажання, щоб воно виповнилося упродовж найближчих півроку. Також можливі помилки, плутанина, розгубленість, тому варто почекати кілька днів з прийняттям важливих рішень й обмежити фізичне та розумове навантаження.

Як стверджують астропсихологи і астромедики, сонячне затемнення відчутно впливає на фізіологію та здоров`я людини, особливо в чоловіків, і може спричинити головний біль, проблеми з тиском, запаморочення, нудоту, погіршити концентрацію уваги.

Особливо гостро відчують вплив повного сонячного затемнення 9 березня 2016 люди, які народились під знаком Риб, а також Близнюків, Діви, Стрільця.

У людей з нестійкою психікою, хворих на алкоголізм можуть бути загострення, прояви неадекватної поведінки.

Наступні затемнення у 2016 році – місячне 23 березня, сонячне 3 вересня. Єдине затемнення, яким цьогоріч зможуть помилуватися рівняни (за умови ясної погоди) - місячне затемнення 16 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Сонячне затемнення 20 березня 2015: чого чекати і боятися

Хочеш змінити долю — чекай затемнення

ФОТО: Як в Острозькій академії спостерігали за сонячним затемненням [+Фото]





На правах реклами