Ми у Facebook
09.03.2016, 14:20

У Рівному помер колишній журналіст газети "Рівне вечірнє"

Богдан Дем'янчук (фото "Рівне вечірнє")

Богдану Дем'янчуку було 49 років.
"У Рівному помер Богдан Дем"янчук. Обширний інсульт.
З нашого курсу, з "України молодої", де Бодя довгий час був власкором, хто пам"ятає - помоліться за Бодьчину душу. Хороший чоловік був, цікавий, беззастережний оптиміст, врешті, це був мій кум і товариш нашої юності", - написала кума Богдана Дем'янчука, журналістка з Хмельниччини Олена Зварич.

Богдан Дем'янчук був власним кореспондентом всеукраїнської газети "Україна молода", працював певний час журналістом в газеті "Рівне вечірнє". Захоплювався риболовлею.

Кілька днів тому Богдану стало погано на базарі у Рівному. Він знепритомнів. Викликана швидка допомога доставила його в лікарню як невідомого, оскільки у нього не було при собі документів. Втім, його впізнав хтось із колег-рибалок і повідомив про це дружині - журналістці газети "Вісті Рівненщини" Ользі Дем'янчук. Медики діагностували у Богдана Дем'янчука інсульт. Пропонували після цих вихідних робити йому операцію. Але позитивного результату не давали. Вчора, 8 березня, близько обіду Богдан Дем'янчук помер.

Похорон завтра об 11-ій годині. Похоронна процесія вирушить від дому журналіста на вулиці Замковій, 10-В, 8-ий під'їзд (колишня "медтехніка").






На правах реклами