Ми у Facebook
09.03.2016, 13:41

На Рівненщині визначили переможців конкурсу "Поліська красуня"

Полісся, як і вся Україна, завжди славилися вродливими жінками.
Саме тому на сторінках газети «Наш край», вісника однойменного Благодійного фонду, який не перший рік плідно працює на Рівненщині, було започатковано конкурс «Поліська красуня». Днями визначили його переможців.
«Ми хотіли ще раз нагадати усім, скільки гарних дівчат живе поряд із нами, щирих, відкритих, завзятих. І від їхніх усмішок стає на душі світліше. Недарма ж Достоєвський сказав, що краса врятує світ», - зазначив засновник фонду, народний депутат України Василь Яніцький.

Для участі в конкурсі потрібно було на електронну адресу газети надіслати кілька фото, бажано різнохарактерних – портрет, в повний зріст, з етнічними мотивами. І ось напередодні Міжнародного жіночого дня було підбито перші підсумки конкурсу.

Переможниці обиралися з урахуванням кількості «лайків», які та чи інша учасниця отримала на сторінці конкурсу в популярних соцмережах, а також – думки журі, до якого увійшли заслужена артистка України Ірина Шинкарук, парламентський фотохудожник Олександр Косарєв, поет Сергій Пантюк та голова правління БФ «Наш край», народний депутат України Василь Яніцький. До уваги бралися і професійність фото, і розмаїття образів і, звичайно ж, зовнішні параметри. Саме ці критерії в загальному підсумку дали підстави оголосити переможницями двох учасниць – актрису Рівненського драматичного театру, уродженку Володимиреччини, Ніну Ніколаєву та одинадцятикласницю Кузнецовської ЗОШ №1 Дарину Чернявську. Ще один спеціальний приз як наймолодша учасниця отримає 4-річна Євангеліна Шмідт.

Обидві переможниці – цікаві творчі натури, а перемога в нашому конкурсі – далеко не перша в їхній біографії. І, хочеться вірити – не остання.
Ніна Ніколаєва з дитинства займалася в Кузнецовському хорі «Струмочок», що з часом переріс у потужний колектив «Калейдоскоп». У театрі одна з її найулюбленіших ролей – Старуня з вистави «Останній строк», яка отримала відзнаку за найкращу жіночу роль на фестивалі в Білорусії.



Дарина Чернявська також любить співати, закінчила музичну школу, грає на бандурі. А ще – любить подорожі, захоплюється романами, особливо сучасних українських письменників.



Та і за плечима в маленької Єви Шмідт, як з’ясувалося – участь не в одному конкурсі краси для наймолодших.



«Взагалі, конкурси краси – це поняття суб’єктивне. Для мене жіноча краса – це гармонія між зовнішньою красою та красою внутрішньою, коли жінка аж світиться від любові – до дітей, до чоловіка, до свого краю. Це – якась особлива жіноча мудрість, яку читаєш в очах, ніжність і відкритість. Це важко пояснити, але воно відчувається одразу», - поділилася враженнями від учасниць конкурсу Ірина Шинкарук.

«Усi фото чудові. Але не в останню чергу хочеться звернути увагу на професiйнiсть знімків. Власне, як у будь-якiй справi, важливо показати красу з правильного боку. А всім іншим моя порада – завжди лишатися собою, бо природню красу нiчим не зіпсуєш», - зазначив Олександр Косарєв.

Призи переможниці конкурсу отримають найближчим часом, під час візиту Василя Яніцького на Рівненщину.

А всім іншим хочеться сказати, що конкурс на цьому не завершується. Отже, шукайте в соцмережах сторінку «Конкурс «Поліська красуня», надсилайте фото на адресу nash.kray@ukr.net, підтримуйте своїх улюбленців. І нехай краса врятує світ!

Більше про конкурс "Поліська красуня"

Персональний сайт народного депутата України Василя Яніцького

Блог Михайла Слободзяна, помічника-консультанта народного депутата України Василя Яніцького





На правах реклами