Ми у Facebook
12.03.2016, 17:31

Рівненщина: посвідчення учасника бойових дій отримали 377 осіб

Упродовж двох років на Рівненщині посвідчення учасника бойових дій отримали 377 чоловік. Але досі переважна більшість звернень військовослужбовців, які виконували завдання у зони проведення АТО, стосується саме питань отримання статусу учасника бойових дій.
Про це розповів керівник Регіональної громадської приймальні Міністра оборони України при Рівненському обласному військовому комісаріаті майор юстиції Володимир САВЧУК.


ФОТО - Рівненські волонтери у зоні АТО


Як інформує Регіональний медіа-центр МО України у Рівному, дехто з демобілізованих зіштовхнувся з проблемою збереження за ними робочого місця на підприємствах та в установах, де вони працювали раніше. Також звертаються із проханням надання можливості різного роду реабілітації. Тільки за лютий 2016 року за консультаціями до Регіональної громадської приймальні Міністра оборони України в Рівному звернулись більше сотні військовослужбовців та членів їхніх родин. А на особистий прийом прийшли тільки 11 із них.


Коли відправлятимуть до армії мобілізованих шостої хвилі


«Дві третини таких звернень стосуються рівня нашої компетенції, – зазначив майор юстиції Володимир Савчук. – А ті, які потребують вирішення за участі керівництва Збройних Сил та Міністерства оборони України, ми реєструємо та встановленим порядком скеровуємо до вищих інстанцій».





На правах реклами