Ми у Facebook
16.03.2016, 17:20

Рівнянок запрошують на тренінг “Шлях любові жінки. 7 секретів любові”

19 - 21 березня у Рівному відбудеться тренінг "Шлях любові жінки. 7 секретів любові" від Юлії Лужко (м. Київ), який проходить в рамках жіночого клубу "Бути королевою має зміст!" та є частиною курсу "Торжество Жіночності".

"Торжество Жіночності" – це мистецтво бути справжньою Жінкою, тією жінкою, яка надихається сама і надихає свого чоловіка, це жінка, якою захоплюються, з якої хочуть брати приклад, яку хочеться носити на руках і мати в кращих подругах. 

Курс "Торжество Жіночності" створений для того, щоб якомога більше жінок дізналися про свою жіночу суть, про ту колосальну енергію, яка закладена в Жінку природою. Ми намагаємося допомогти жінкам розкрити той потенціал, який насправді вже є в них самих, але вони про це не підозрюють. З допомогою енергетичних практик і медитацій ми допомагаємо жінкам здобути впевненість у собі, прийняти себе, полюбити себе, розкрити свої творчі здібності, привертати гроші по-жіночому - без титанічних зусиль і просто насолоджуватися життям повною мірою.

Крім того, ми займаємося розвитком і чоловіків, і сімейних пар. У нашому проекті є ряд спільних тренінгів, орієнтованих на чоловіків і жінок. Такі як: "Закони Світобудови. 10 принципів свідомого творення", "Чоловік, Жінка, Гроші", "Я люблю тебе, Життя!" та ін.

На тренінгу "Шлях любові жінки. 7 секретів любові" поєднується індивідуальна і групова робота. Тренінг включає елементи практик і древніх цілющих медитацій. А також Ви дізнаєтесь:

"Навіщо нам розвиватися і чому ми часто шукаємо своє призначення?",

"Сакральні таємниці жіночності. Розкриття жіночого магнетизму",

"Жіноча ініціація (народження жінки через біль). 7 етапів проходження болю",

"Хто керує Вами у прийнятті рішень, Ви або Ваші страхи?",

"Як опрацьовувати довіру, відключати розум, вчитися більше відчувати і чути свої справжні бажання?",

"Як змінюючи себе можна залучити до життя гідного чоловіка. Формула щасливого поведінки",

"Як розмовляти з чоловіком, щоб він Вас чув. Ефективна і перевірена техніка переговорів",

"Чому вигідно бути щасливою? Як своїм станом щастя "робити" чоловіка більш щасливим і успішним?" та багато іншого.


Вартість заходу:

- за 1 день – 250 грн;
- за 3 дні – 600 грн.
Оплату Ви можете провести у будь-якому відділенні Ощадбанку:
4790-8200-0141-4850, Довмат Яна.
Для підтвердження оплати надішліть: дату/час, суму та П.І.П. на е-мейл: dovmatyana@mail.ru чи особистим повідомленням https://www.facebook.com/dovmatyana .

Поспішайте!!!
Кількість місць ОБМЕЖЕНА!!!

Запис на майстер-клас:
(096)164-42-35, (063)395-93-54 Яна, (096)189-59-86, Марина



P.S: Усім учасницям тренінгу унікальні подарунки-сюрпризи від Лужко Юлії. Авторська добірка оригінальних і сексуальних компліментів чоловікові. Красиві й ексклюзивні слова коханому чоловікові, щоб підкреслити його значимість і цінність у Вашому житті та ін.





На правах реклами