Ми у Facebook
17.03.2016, 16:00

В аграрія з Рівненщини вкрали 35 тонн зерна

Подія сталася у сусідній Тернопільській області. Чоловік повідомив, що став жертвою шахрая, котрому довірив продаж 35 тонн зерна.
Зі слів потерпілого, оголошення про реалізацію зернових він розмістив у мережі. Через деякий час йому зателефонував невідомий чоловік з пропозицією купити 35 тонн пшениці. Фермер довго торгувався з покупцем і врешті-решт, зійшовшись на ціні, домовилися, що рівненчанин доставить пшеницю до селища Дружба, що на Тернопільщині.

У вівторок, 15 березня, близько дванадцятої години фермер двома фурами завіз зерно на територію агрокомплексу «Дружба», адже покупець переконав, що він є одним із співвласників підприємства.

На Рівненщині у бурштинокопачів відбирають приладдя

Машини із зерном загнали на зважування та розвантаження, а от фермера на територію не пустили. Покупець пояснив це жорсткими правилами, а насправді в цей час він домовлявся з директором агрокомплексу про ціну на товар, видаючи себе за його власника. Сторгувався дешевше, аніж було домовлено з фермером. У результаті отримав 125 тисяч гривень.

На Рівненщині в аварію потрапив іноземець

Поки рівненчанин стояв під брамою агрокомплексу, зловмисник зумів непомітно зникнути на таксі, яке попередньо найняв, домовившись з водієм, що той зніме шашку.

Декілька разів пройдисвіт ще виходив на зв’язок з фермером, обіцяючи повернути кошти, але згодом вимкнув телефон.





На правах реклами