Ми у Facebook
19.03.2016, 15:30

У Рівненській обласній раді створюють нову конструктивну більшість

Юрій Благодир (фото www.proxy2014.net)

З обранням нового голови в Рівненській обласній раді триває робота над формуванням дієвої більшості. Про це розповів голова бюджетної комісії ради Юрій Благодир. За його словами, нині триває переговорний процес з депутатами різних фракцій для початку планомірної роботи ради для вирішення реальних проблем регіону.
"Депутати мають повернутися до системної та конструктивної роботи. Адже після обрання нинішнього складу Обласна рада нормально не працювала, — наголосив Юрій Благодир. — Коли минулого тижня головою був обраний Олександр Корнійчук, ситуація виправляється. Зараз працюємо над створення прагматичної більшості. Депутати мають відійти від суперечок і політичних інтриг, а сконцентрувати зусилля над вирішенням проблем Рівненщини, як і обіцяли своїм виборцям".

Благодир Юрій - Досьє


Депутат Обласної ради підкреслює, що формат більшості ще не визначений. Яким чином оформлять домовленості, поки не домовилися. "Не виключаємо, що представники фракцій, які створять більшість, підпишуть меморандум — своєрідну угоду", — зазначив голова бюджетної комісії Рівненської обласної ради.

Також Юрій Благодир відмітив, що новий голова Обласної Ради вже налагодив конструктивну взаємодію з Обласною адміністрацією. «Нарешті ми відійшли від суперечок та не ставимо на перше місце політичні амбіції. І Адміністрація і Рада перейшли до плідного діалогу задля роботи над системними змінами» - підсумував депутат.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ