Ми у Facebook
22.03.2016, 18:40

Рівненська «Славія» здобула срібні медалі Чемпіонату України з футзалу [Фото+Відео]

Футзальна команда «Славія» (Рівне) взяла участь у Чемпіонаті України з футзалу серед ветеранів. На турнірі, який проходив у Житомирі рівненська команда у віковій групі 35+ дійшла до фіналу і лише там поступилася «Чорному морю» з Одеси.
Як повідомляє офіційний сайт ФК «Славія», для участі в цих змаганнях рівненчани підсилилися двома гравцями з Івано-Франківська - Романом Ярим та Сергієм Тимчуком, решта шість футболістів були корінними мешканцями Рівненщини.

У найпрестижнішій ветеранській категорії серед спортсменів 35 років і старше поборотися з медалі з'їхались дев'ять команд. Вони були розділені на три відбірні групи, по три команди в кожній. У першому матчі «Славія» без проблем перемогла «Благовіст» із Ніжина з рахунком 14:0, але у вирішальному матчі групового етапу рівненчани поступилися «Надії+» з Володимирівки, пропустивши вирішальний гол за шістнадцять секунд до фінальної сирени - поразки 3:4. Незважаючи на поразку, завдяки прекрасній різниці забитих-пропущених м'ячів «Славія» потрапила до півфіналу як краща друга команда відбіркового турніру.

За підсумками жеребкування в суперники «Славії» дісталося «Динамо» із Сум, натомість іншу путівку до фіналу виборювали минулорічні фіналісти «Чорне Море» та «Надія+». У суперпротистоянні одесити виявились сильнішими, перемігши 6:3 та вийшовши до фіналу.

Нелегким видався півфінал і для рівненчан. Вони першими пропустили гол і лише під завісу першого тайму Роман Ярий, отримавши м'яча на лінії штрафного майданчику, не побоявся піти на загострення та віддав поперечну передачу, на яку вдало відгукнувся Олег Кучер - 1:1.

Далі сумчани продовжували більш гостро атакувати і знову вийшли уперед - 1:2. За такого перебігу подій на майданчику граючий тренер «Славії» Андрій Паршиков вирішив грати з п'ятим польовим ще далеко до середини другої двадцятихвилинки. Це дало свій результат - простріл Романа Волоха на дальню стійку завершився влучним ударом Сергія Щубака - 2:2. Незабаром гол-близнюк вивів рівненчан уперед - знову Роман Волох зробив простріл на дальню стійку на Щубака і - 3:2. Під завісу матчу напругу в грі зняв Вадим Васильєв, який у контратаці пробив здалеку з-під захисника і встановив рахунок 4:2.

У фінальному матчі на «Славію» очікував головний фаворит турніру – «Чорне море». Стартові хвилини рівненчани провалили. Програючи 0:2, «Славія» почала грати з п'ятим польовим і пропустила втретє. Щоправда Роман Ярий один м’яч майже відразу відквитав і перший тайм завершився з рахунком 1:3.

В другому таймі обидві команди забили таку ж кількість м’ячів у ворота одна одній. У підсумку клуб «Чорне море» переміг 6:2 та втретє поспіль став чемпіоном України з футзалу серед ветеранів старше 35 років.

Щодо «Славії», то порівняно з четвертим місцем майже тим самим складом дворічної давнини команда зробила великий крок уперед. Президент рівненського клубу Горислав Літвінчук після завершення чемпіонату подякував гравцям за здобуті медалі, і сказав, що третя спроба для команди обов'язково стане золотою…

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» виграла Суперкубок міста Рівне з футзалу

У Рівному завершився Чемпіонат міста з футзалу









БІЛЬШЕ ФОТО НА САЙТІ ФК "СЛАВІЯ"












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини