Ми у Facebook
23.03.2016, 17:40

Кастинг у Рівному: OGO.ua шукає ведучих для онлайн-проектів

www.k1.ua

Ви молоді та амбітні? Любите спілкування і хочете працювати в кадрі? Мрієте стати телеведучим чи журналістом? Тоді наш кастинг саме для вас!
Редакція “ОГО” оголошує кастинг ведучих для нових онлайн-проектів Рівненського інформаційного порталу OGO.ua. “Ранкова кава”, “Думки вголос”, “Ваше здоров'я”, “Моя робота” - це наші відеопроекти, які регулярно виходять на OGO.ua, і ми не збираємось на цьому зупинятись. Саме тому нам потрібне нове поповнення — молоде і енергійне!

Розпочати кар'єру ведучого ми пропонуємо вам зі стажування у проекті “Ранкова кава” від OGO.ua. Ми вже випустили близько сотні відеопередач, у яких ведуча Ольга Данилюк поспілкувалася з представниками різних професій, людьми найрізноманітніших захоплень і вподобань. Крім того, знімальна група побувала в різних містах та на різних підприємствах нашої області. А тепер і ви можете стати частинкою нашого відеопроекту. Адже OGO.ua пропонує вам пройти стажування у програмі “Ранкова кава” з перспективою почати власну кар'єру ведучого. Спочатку - взяти участь у зйомках “Ранкової кави”, побачити зсередини життя провідної онлайн-редакції Рівного, а далі — і самостійно працювати ведучим у новому проекті OGO.ua!

Свої резюме надсилайте на електронну адресу info@ogo.ua з темою листа КАСТИНГ. Додайте до резюме декілька своїх фото - і чекайте нашого запрошення на проби!

Стань ведучим разом з OGO.ua!





На правах реклами