Ми у Facebook
27.03.2016, 18:30

Підсумки тижня: скандал у дитячій лікарні Рівного, літній час та нова "Гальшка"

Найбільше читачів ОГО цього тижня цікавили такі теми:
Тиждень у фотографіях: пікет під Рівненською ОДА, клуб бігунів та юні модниці



"Я не збираюся чужих дітей приймати", - лікар у Рівному відмовила в огляді дитині з температурою

Про це повідомила у соцмережі Фейсбук рівнянка Яна Янчишина: Я заперечити спробувала : "У дитини ТЕМПЕРАТУРА" А тепер відповідь Петрушко :"То у вас вчора температура була!"....????... Я: "У дитини ЗАРАЗ температура - поміряйте." Вона:"Ідіть вниз до медсестри , хай вона міряє температуру, і йдіть, куди хочете, я приймати не збираюсь"....

Яна Янчишина розповіла ОГО, що перебуває у шоці від ставлення медика до її дитини. І пообіцяла завтра зі скаргою звернутися до головного лікаря медзакладу.


Відмова лікаря у Рівному прийняти дитину з температурою збурила соцмережі і користувачі соцмереж розділилися на два табори: тих, хто засуджує лікаря, і тих, хто виправдовує.


А Головний лікар міської дитячої лікарні Рівного Микола Надєйко прокоментував скаргу рівнянки Яни Янчишиної на відмову в огляді її дитини:

- Зауважу, що наші педіатри працюють з перевантаженням. На десять дільниць їх є тільки сім. У цьому випадку помилка лікаря у тому, що вона не підказала, до якого іншого лікаря мамі з дитиною звернутися. Адже у нашій поліклініці завжди є педіатр, який прийме. Хоча лікар Петрушко не завжди тактовно спілкується з пацієнтами, однак батьки не хочуть її міняти, бо - вона прекрасний спеціаліст. Читати далі

Який лікар у Рівному поганий - підкаже інтернет





Конкурс краси та інтелекту "Гальшка року"




Знайомтесь: шестеро красунь-студенток, учасниць конкурсу краси та інтелекту "Гальшка року", який щороку проходить в Острозькій академії!

"Гальшка року” - це не звичайний конкурс краси. Дівчата демонструють тут не лише вроду, а й гармонію зовнішності та внутрішнього світу, розум і людські якості, талант і артистизм. Саме таке поєднання найбільше цінується на "Гальшці року".

Новою Гальшкою стала представниця гуманітарного факультету – Тетяна Оксенюк.

“Гальшка 2016&#8243; - представниця гуманітарного факультету – Тетяна Оксенюк<br />
<br />
(фото: Катерина Хорощак)
“Гальшка 2016″ - представниця гуманітарного факультету – Тетяна Оксенюк

(фото: Катерина Хорощак)


ФОТО - В Острозькій академії обрали "Гальшку 2016"




Втікаючи від поліцейських, у трагічній ДТП загинули двоє жителів Рівненщини

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком за участі 23-річного водія автомобіля «Honda Accord» із Острога, сталася на Хмельниччині.
Грубо порушуючи правила дорожнього руху, водій іномарки врізався у придорожнє дерево, у результаті чого він та 26-річний пасажир загинули на місці події.





Перехід на літній час

У ніч на неділю, 27 березня, Україна перейшла на літній час. А це означає, що стрілки годинника чи електронні показники треба перевести на 1 годину вперед. Тобто було 03:00, а стане 04:00 й на сон залишається цілих 60 хвилин менше...

Повна адаптація до літнього часу у кожної людини відбувається по-різному. Одним достатньо двох днів, інші звикатимуть до нового режиму дня кілька тижнів. Але є декілька порад, які допоможуть перебудувати наш біологічний годинник і легко перейти на літній час.


Скільки вихідних буде на Великдень 2016

Коли школярі Рівненщини підуть на весняні канікули






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ