Ми у Facebook
28.03.2016, 11:00

Віддав шахраям 90 тисяч гривень за авто

Завдаток за вподобаний на сайті оголошень автомобіль «Audi A6» у сумі 90 тисяч 180 гривень перерахував на банківську картку житель Кузнецовська. Та, коли чоловік поїхав на Житомирщину за іномаркою, зрозумів, що став жертвою шахрая.
Виставлене на продаж авто «Audi A6», 2000 року випуску, привабило 34-річного чоловіка і за ціною, і за технічним станом. Покупець сконтактував із продавцем і домовився про купівлю іномарки. Однак останній, аргументуючи тим, що охочих її придбати достатньо, запросив аванс у половину від вартості. Майбутній власник авто перерахував на картковий рахунок 90 тисяч 180 гривень і наступного дня вирушив за озвученою продавцем адресою в Олевськ на Житомирщину. Однак омріяного «Audi A6» він там не застав, як і його продавця та власних сплачених коштів.

Рівняни попереджають про нові види банківських шахрайств

Щоб не стати наступною жертвою шахраїв, правоохоронці застерігають громадян не перераховувати гроші, поки не отримаєте замовлений товар, а в разі надходження сумнівної інформації, пов’язаної із необхідністю перерахунку грошей, звернутися до поліції за номером телефону «102».

Шахрай з Рівненщини обманув волонтера на 66 тис. грн

За матеріалами відділу комунікації
ГУНП в Рівненській області





На правах реклами