Ми у Facebook
29.03.2016, 16:20

На чемпіонаті України з пауерліфтингу в Рівному встановили 10 рекордів

У Рівному відбулися всеукраїнські змагання серед спортсменів «Інваспорту», на яких особливо відзначилися рівненчани. На домашньому Чемпіонаті України з пауерліфтингу рівненські спортсмени, крім здобутих медалей різних проб, встановили відразу шість рекордів країни з загальних десяти.
Чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору пройшов із 25 по 27 березня у приміщенні Рівненського регіонального центру «Інваспорт». Загалом у змаганнях, крім господарів, взяли участь 55 спортсменів з Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Івано-Франківської, Миколаївської, Тернопільської та Херсонської областей.

Підсумки Чемпіонату України підводились окремо у вагових категоріях та в абсолютній першості з пауерліфтингу та з жиму лежачи. Два спортсмени виконали норматив майстер спорту України міжнародного класу, а саме: Миронець Андрій (Рівненська обл.) і Григор’єва Валентина (Донецька обл.) та три спортсмени виконали норматив майстер спорту України, а саме: Каплун Ольга (Рівненська обл.), Ковальчук Володимир (Рівненська обл.) і Левчик Сергій (Рівненська обл.).

ПОВНИЙ СПИСОК ПЕРЕМОЖЦІВ.

На даних змаганнях було встановлено десять рекордів України, зокрема Коробкова Світлана (Рівненська обл.) встановила три рекорди, Куруоглу Володимир (Запорізька обл.) – два рекорди, Куров Роман (Рівненська обл.) - один рекорд, Набухотний Роман (Рівненська обл.) – один рекорд, Ціздин Уляна (Рівненська-Львівська обл.) – один рекорд, Гречко Вадим (Волинська обл.) -один рекорд та Скорік Сергій (Дніпропетровська обл.) – один рекорд України.

Готували провідних спортсменів Рівненщини до даних змагань заслужені тренери України – Демчук А.О., Фесовець О.М., Коверза М.М. та тренери - Полюхович В.О., Левчик С.С.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненські спортсмени відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Чемпіони та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями. Переможці в абсолютній першості також були нагороджені цінними подарунками від спонсорів: вітчизняного виробника спортивного харчування компанії Рower Рro і інтернет-магазину одягу та екіпіровки для силових видів спорту Sportfactory.com.ua.

Крім того, на урочистому відкритті змагань були підведені підсумки конкурсу малюнку на тему «Пауерліфтинг – спорт мужніх», що проводився упродовж місяця до початку змагань серед спортсменів-інвалідів Рівненщини, які займаються пауерліфтингом. Всі учасники конкурсу були нагороджені подяками, а переможці – дипломами.





На правах реклами