Ми у Facebook
30.03.2016, 17:20

Першу весняну домашню гру «Вереса» прокоментує головний редактор «Футболу»

У суботу, 2 квітня, рівненський «Верес» проведе перший матч весняної частини Чемпіонату України 2015-2016 на домашньому стадіоні «Авангард» проти «Буковини» з Чернівців. Коментатором на грі 17-го туру серед команд другої ліги працюватиме відомий журналіст та очільник журналу «Футбол» Артем Франков.
Заслужений журналіст України, головний редактор журналу «Футбол» та член виконкому ФФУ озвучуватиме гру у прямому ефірі на телеканалі «Рівне 1».

«Я радий стати частиною проекту під назвою Народний Клуб «Верес». Жодного разу не пошкодував, що влітку минулого року в якості члена виконкому ФФУ проголосував за те, щоб прийняти НК «Верес» до Другої ліги. Це унікальний проект, який відкриває перед українським футболом нові перспективи. Діяльність клубу доводить, що цей проект дієвий. У суботу, під час матчу НК «Верес» - «Буковина» сподіваюся особисто засвідчити неймовірну атмосферу на стадіоні та долучитися до футбольного свята. Це мета ФФУ і моя особиста – щоб в таких містах як Рівне відроджувався великий футбол», - відзначив з цього приводу сам Артем Франков.

Нагадаємо, що початок гри заплановано на 14:00 суботи, 2 квітня.

Крім того, за даними «ВСЕ про СПОРТ», на домашній матч «Вереса» проти «Буковини» прибуде президент Професійної футбольної ліги (ПФЛ) Сергій Макаров.

Варто відзначити, що рівненський «Верес» у першій офіційній грі 2016 року, яка відбулася 27 березня, здобув перемогу з рахунком 1:0 у Нікополі. Єдиний м’яч у матчі проти аутсайдера змагань «Нікополь-НПГУ» дозволив поповнити очкову скарбничку клубу з Рівного та піднятися на друге місце у чемпіонаті.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скромно, але зі смаком: «Верес» розпочав із мінімальної гостьової перемоги

«Верес» провів останній спаринг перед першим офіційним поєдинком 2016 року

Турнірна таблиця










На правах реклами