Ми у Facebook
04.04.2016, 17:00

ФОТО: У Рівному відбулося неймовірне комік-шоу [+Фото]

1 квітня, у міжнародний день сміху, у Рівному відбулося неймовірне комік-шоу. Величезну кількість гостей веселили не тільки стендапери, а й безліч інших чудових виступів.
БІЛЬШЕ ФОТО

Першими смішити публіку наважились коміки, серед яких ми побачили переможця телешоу «Ліга сміху» - Гошу Євчука, скажу без перебільшення, гостей розігріти їм вдалося чудово, особливо велику роль відіграли звичайні побутові жарти, від яких гості просто заливалися сміхом.

Окрім очікуваних стендаперів, для відвідувачів заходу виступили також неймовірні шоу балети «Manhattan» та «Брати бурундуки», вже розігрітих гостей вони наповнили драйвом за допомогою своїх файних танців. Як і «Manhattan’у», так і «Братам бурундукам» у своїх виступах вдалося бути милими і веселими одночасно.

БІЛЬШЕ ФОТО

Після величезної кількості жартів та танців, усі гості отримали змогу прийняти участь у аукціоні, де вони могли виграти багато цікавих подарунків. В даному заході було два цікавих але: по-перше, платити за лоти гості мали змогу як доларами (кожному столику було видано по 100 доларів, звісно ж несправжніх), так і гривнями (своїми справжніми, потом, кров’ю і непосильною працею заробленими гривнями), по-друге, усі подарунки були в коробках, і ніхто, окрім звісно організаторів, не знав, що там ховається насправді, тому реакція переможців була просто неймовірною!



БІЛЬШЕ ФОТО

По закінченню вище перелічених заходів на гостей чекала мега крута дискотека, заправляв якою DJ Alex. На початку багато хто соромився, але потім усі шаленіли танцюючи під всім відомі треки, в новій, сучасній обробці DJ Alex`a.



БІЛЬШЕ ФОТО

Під кінець, хочемо сказати, що вечір був проведений на славу, розпочалося дійство о 20:00 і закінчилося о 02:00, протягом цього часу, ми впевнені, гостям вдалося розслабитися, відпочити від робочого тижня і, найголовніше, круто зустріти вікенд!

ФОТО З ЗАХОДУ - Олександр Поліщук





На правах реклами