Ми у Facebook
05.04.2016, 18:15

ФОТО - Open Spase "До яких інновацій готове Рівне?"

Саме з такою назвою цими вихідними відбувся захід у форматі Open Space.
БІЛЬШЕ ФОТО

Результат команди завжди більше результату однієї людини - саме під таким девізом 2 квітня в Манхеттені відбувся захід у форматі Open Space «До яких інновацій готове Рівне?», організатором якого була громадська організація «Центр інновацій».

На початку заходу фасилітатор Сергій Пінчук пояснив учасникам, які сиділи у колі, правила Open Space. Особливість заходу полягала в тому, що учасники самі формували теми та регламент, після чого збиралися в окремі групи та обговорювали хвилюючі питання. Івент вийшов неймовірно динамічним. Усі активно долучалися до дискусії, обмінювалися контактами, формувалися у робочі групи.

БІЛЬШЕ ФОТО

А це найцікавіше – сформовані робочі групи творитимуть свої проекти, які у майбутньому позитивно вплинуть на життя міста. Open Space завершив Кевін Блоссфельд – волонтер Корпусу Миру, який наразі працює в «Центрі інновацій» та є ініціатором зустрічі в цьому новому для нашого міста форматі. Під час завершального кола, саме так називається остання частина івенту, усі присутні ділилися враженнями від пережитого.



БІЛЬШЕ ФОТО

Одразу після Open Space соцмережі вибухнули схвальними відгуками від учасників заходу, кожен знайшов тут щось для себе: хтось майбутні проекти, хтось допомогу у вирішення складних питань, хтось ідеї, а хтось просто людей, які підтримують його ініціативу. Це була унікальна нагода помріяти про бажане, а також разом попрацювати і вималювати чітку стратегію і план дій, де кожен обрав свою частину відповідальності.

І з Open Space усе, насправді, тільки починається, адже попереду стільки проектів від сформованих, в ході івенту, робочих груп.






На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини