Ми у Facebook
08.04.2016, 14:00

Студенти РДГУ відзначили Міжнародний день спорту [+Фото]

Студенти та викладачі Рівненського державного гуманітарного університету (РДГУ) взяли участь у святкуванні Міжнародного дня спорту. До самого вишу у цей день завітали відомі спортсмени та спортивні функціонери.
В рамках урочистих заходів для студентів спеціальностей «Фізичне виховання» та «Здоров’я людини» лекцію на тему: «Стан фізичної культури і спорту в Рівненській області» прочитав директор КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх», голова Відділення НОК України в Рівненській області - Микола Васильович Петренчук.

Він розповів студентству про основні досягнення регіонального спорту, була наведена статистика розвитку масового спорту, дитячо-юнацького та спорту вищих досягнень в Рівненській області, та Україні загалом.

Після лекції слово взяв кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри ТМФВ Рівненського державного гуманітарного університету - Вадим Кирилович Кіндрат. Він привітав студентів з Міжнародним днем спорту на благо миру та розвитку. Після вступного слова професор провів коротку лекцію, під час якої розповів студентству про найвизначніших спортсменів Рівненщини – студентів та випускників університету. Також дипломами університету були відзначені кращі студенти-спортсмени.

Студенти та колеги щиро вітали і викладача кафедри ТМФВ, триразову учасницю зимових Олімпійських ігор, майстра спорту України міжнародного класу з фрістайлу Бутенко (Козаченко) Тетяну Валеріївну.

Після закінченню виступів відбулася урочиста передача книг на спортивну тематику англійською мовою від Відділення НОК України в Рівненській області бібліотеці Рівненського державного гуманітарного університету.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненські спортсмени відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ