Ми у Facebook
08.04.2016, 15:00

Референдум у Нідерландах: думка рівненського євродепутата

Нещодавні результати референдуму в Нідерландах — не катастрофічні.— У цьому переконана Світлана Богатирчук-Кривко - депутат Рівненської обласної ради, член делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи:

- Нічого страшного не відбулося, -прокоментувала ОГО Світлана Богатирчук-Кривко. - Усі передчували такий результат. Навіть виступаючи в Страсбурзі на сесії Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, я закликала своїх колег з Нідерландів у своїх муніципалітетах пояснити людям ситуацію, щодо України. Крім того, в Нідерландах відбулася сильна пропагандистська акція, спрямована проти України. Також варто врахувати, що мешканці Нідерландів налаштовані не стільки проти нашої країни, скільки виступають за стабільність та проти розширення Євросоюзу. Могло вплинути на рішення людей і те, що зараз у Євросоюзі велика кількість мігрантів, на вулицях можна зустріти черги біля консульств та посольств.

Голландці голосують щодо українського питання. Рівнянам байдуже?


Також, як відомо, нідерландці — євроскепктики. Наступного року у них парламентські вибори, прогнозується, що одна із найбільших партій підніме питання про те, чи потрібно Нідерладам взагалі залишатися у складі ЄС. Повторюся, катастрофи не відбулося, однак це “перший дзвінок”. І він дає знати, що нашим дипломатам та політикам варто дещо змінити свою діяльність опираючись на цей факт.

Рівняни - про результати референдуму у Нідерландах





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ