Ми у Facebook
08.04.2016, 14:30

Очільник поліції Рівненщини домовився з бурштинокопачами. Але хлопці зі зброєю - не зайві

Відомий полк патрульної служби поліції особливого призначення “Дніпро-1” зараз знаходиться в Сарненському районі на Рівненщині, відомому тим, що тут останнім часом відбувалися сутички із правоохоронцями на нелегальних бурштинових копанках.
Знані на всю Україну спецпризначенці приїхали, щоб протидіяти незаконному видобутку бурштину. Про це повідомила Інна Березовська — керівник відділу інформації ГУ НП в Рівненській області.

На яких посадах служать в армії жінки Рівненщини?


Також, як повідомляє радник голови Рівненської облдержадміністрації Сергій Мініч, можливе долучення і підрозділів Нацгвардії:

- Зараз у Сарненському районі працює штаб Міністерства внутрішніх справ України. Він приймав рішення про впровадження полку “Дніпро — 1”. Також , як нам відомо, найближчим часом до нього можуть долучитися додаткові підрозділи Нацгвардії.

На Рівненщині відкриють пам'ятну дошку Герою АТО

Окрім цього, як зазначив Сергій Мініч, кілька днів тому новопризначений начальник рівненської поліції Сергій Князєв домовився із бурштинокопачами найбільшого на Сарненщині родовища "Гальбино" про припинення незаконного видобутку бурштину. Вони, буцімто, його послухалися і почали поволі припиняти свій нелегальний промисел.





На правах реклами