Ми у Facebook
08.04.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 9 квітня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Не будьте занадто ревниві й не лютуйте з того приводу, що вашій коханій людині чи просто симпатії на кожному кроці дарують компліменти.

ТЕЛЕЦЬ. Варто навчитися не тільки приймати матеріальні свідчення любові, а й дарувати любов та повагу тим, кого ви любите.

БЛИЗНЮКИ. Якщо партнер вас не влаштовує, розберіться, чому, і вирушайте на пошуки іншого. Але керуйтеся не тільки серцем, а й розумом.

РАК. Поступайтеся близькій людині в її бажаннях, не прагніть перекрутити все так, як хочете ви )

ЛЕВ. Насолоджуйтесь хвилинами щастя з коханою людиною. Сьогодні небезпечно заводити нові зв'язки “на стороні” - ваша друга половинка вас швидко “розкусить”.

ДІВА. Чудовий день для кохання та сексу. І все ж не думайте тільки про власне задоволення.

ТЕРЕЗИ. Сьогодні є можливість розширити як ділові контакти, так і особисті, познайомитися з цікавою людиною для душевного спілкування.

СКОРПІОН. Ваші сумніви щодо подружнього щастя скоро повинні вирішитися. Не квапте події, не провокуйте з'ясування стосунків. Просто займіться своїми справами )

СТРІЛЕЦЬ. Після напруженого і багатого на різні події суботнього дня вам буде особливо приємно відпочити в обіймах коханого/коханої.

КОЗЕРІГ. Сьогоднішнє “випадкове” знайомство може виявитися дуже вдалим. Побачення має пройти в приємній, романтичній атмосфері.

ВОДОЛІЙ. Надмірна активність у справах може зіпсувати особисті стосунки. Віддайте належне роботі, але не забувайте про коханих)

РИБИ. Навіщо шукати собі пригоди й нові знайомства, коли у вас є постійний партнер і він до вас небайдужий?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 8 квітня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ