Ми у Facebook
09.04.2016, 09:30

Кращі рівненські фотографи отримали нагороди за «Спортивну зиму» [+Фото]

В Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці пройшла презентація робіт переможців та призерів конкурсу фотографії «Спортивна зима». Аматори та професіонали змагалися у п’яти номінаціях: «Спортивна сім’я», «Активне дозвілля», «Мить тріумфу», «Зимовий екстрим» і «Спортивний курйоз».
Захід відбувся з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Організовував його комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради за сприяння відділення НОК України в Рівненській області. Основним завданням конкурсу було пропагування здорового способу життя та активного дозвілля.

Всі хто захоплюється фотографією могли позмагатися у п’ятьох номінаціях: «Спортивна сім’я», «Активне дозвілля», «Мить тріумфу», «Зимовий екстрим»; і «Спортивний курйоз». Категорії учасників були розподілені на фотографів-професіоналів, фотографів-аматорів і дітей (віком до 16 років). Всього для участі в конкурсі подали 242 фотографії.

Цього разу найкращими серед фотографів-професіоналів стали: Роман Цупрук (Рівне) – в номінації «Активне дозвілля»; Сергій Головня (Рівне) виявився сильнішим в категорії «Зимовий екстрим»; а фото Олексія Потянка (Рівне) здобуло золото в номінації «Спортивна сім’я».

Відзначимо, що більшість робіт фотографів-аматорів були виконані на дуже високому рівні. В номінації «Активне дозвілля» перемогу отримав Олексій Нагорнюк (Рівне); Юрій Ойцюсь (Рівне) запропонував найкраще фото з категорії «Зимовий екстрим»; Віктор Ковтун (Костопіль) став переможцем в категорії «Мить тріумфу»; Олена Войцещук (Дубно) надіслала фото, яке здобуло перемогу в номінації «Спортивна сім’я»; а Руслана Конощук (Рівне) отримала золото в «Спортивному курйозі».

В категорії «Діти», юні фотографи віком до 16 років також показали достатньо хороші результати. Так в номінації «Активне дозвілля» шансів конкурентам не залишив Максим Рожко (Дубровиця); Анастасія Райко (Млинів) зі своїм фото здобула перемогу в категорії «Зимовий екстрим»; а Ян Гаврюк (Рівне) виборов золото за знімок в номінації «Спортивна сім’я».

Після церемонії нагородження переможців конкурсу відбулася передача книг бібліотеці від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області. Цього разу фонди бібліотеки поповнилися англомовними виданнями на спортивну тематику.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбувся відкритий чемпіонат області з пауерліфтингу

Рівненські спортсмени відзначилися на Чемпіонаті України з легкої атлетики













На правах реклами