Ми у Facebook
11.04.2016, 14:45

У Білій Церкві «Верес» перемогу над «Арсенал-Київщина» не втримав [Фото+Відео]

У виїзній грі проти «Арсенал-Київщина» з Білої Церкви рівненський «Верес» дуже швидку вийшов уперед. Щоправда, ще у першому таймі господарі рахунок зрівняли, а після перерви завдяки автоголу оборонця гостей, повели у рахунку. В підсумку, матч з результатом 2:1 на користь «канонірів» так і завершився.
Як повідомляє інформаційна служба НК ФК «Верес», вперше у нинішньому сезоні рівненська команда програла у двох поспіль офіційних матчах. Після домашньої невдачі у грі з «Буковиною», рівненчани не зуміли здобути бодай очко і у виїзній зустрічі з «Арсеналом-Київщиною».

Хоча, розпочалася гра для гостей – краще не придумаєш. Вже на шостій хвилині «Верес» вийшов вперед у рахунку. Тарас Коблюк виконав прекрасний розрізний пас на Яременка, а Антон елегантно пробив повз воротаря у дальній кут -0:1.

Після пропущеного голу господарі поля деякий час продовжували нагадувати себе самих у першій частині чемпіонату, програючи рівнянам практично усі єдиноборства. Втім, «Верес» психологічною перевагою скористатися не зумів. Натомість, команда Віктора Богатиря пропустила. Дмитро Гарванко дещо незграбно обробив м’яч на лінії власного карного майданчика, першим на підборі опинився інший Дмитро – Подколзін, який невідпорним ударом зрівняв рахунок – 1:1.

Перший тайм переможця не визначив. А після перерви «каноніри» вперше у матчі вийшли вперед у рахунку. Ігор Бровко на лівому фланзі атаки втік від опіки Ярослава Рафальського і зробив навіс на лінію воротарського майданчика гостей, а там Іван Спичка у простій на перший погляд ситуації пробив головою по власних воротах – 2:1.

У середині тайму зрівняти рахунок міг інший фланговий оборонець «Вереса» Микита Ткачов. Його удар прийняла на себе поперечина.

Свої шанси мали і футболісти «Арсенала-Київщини». Двічі поспіль небезпечно пробивав Захаревич. Перший удар прийняла на себе стійка, а другий відбив Сергій Семено.

Ще раз стійка врятувала «Верес» на 84-й хвилині, коли пробивав, здається, Денис Бреус.

За хвилину до завершення основного часу господарі поля мали залишатися у чисельній меншості. Євген Піскун, який вже мав попередження, відверто зірвав атаку «Вереса», тримаючи за футболку Олександра Лакусту. Втім, арбітр пошкодував оборонця «Арсенала-Київщини».

До фінального свистка білоцерківці відверто «тягнули» час і, зрештою, таки здобули другу поспіль перемогу у чемпіонаті. Рівненчани, натомість, продовжили неприємну традицію. Жодного разу у своїй історії «Верес» не зумів привезти з Білої Церкви бодай нічию.

Чемпіонат України з футболу. Друга ліга.

09.04.2016 року, м. Біла Церква, стадіон «Зміна».

«Арсенал-Київщина» - НК «Верес» (Рівне) 2:1 (1:1)

Арбітри: Іван Салаш (Калуш), Геннадій Літвінов, Віталій Український (обидва – Луганськ), четвертий арбітр - Сергій Даньковський (Київ). Спостерігач арбітражу – Володимир Александренко (Вінниця).

Біла Церква: Карой – Подколзін (Бугаєнко, 90), Омоко, Піскун, Музиченко, Гетьман, Захаревич, Бровко (Бреус, 81), Желюк, Шваб, Боровик.

Рівне: Семено – Спичка (Коцюмака, 83), Рафальський, Притиковський, Ткачов, Логінов, Лиховидько (Орловський, 71), Коблюк, Гарванко, Яременко, Луканюк (Лакуста, 71).

Голи: Подколзін (26), Спичка (49, автогол) – Яременко (6).

Попередження: Піскун (51), Бровко (64), Гетьман (67), Музиченко (90), Карой (90).


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Президент «Вереса» назвав найкращим гравцем у матчі з «Буковиною» рівненських уболівальників

«Верес» поступився «Буковині» у першій весняній домашній грі

БІЛЬШЕ ФОТО з матчу.











«Результатом я звичайно незадоволений. Хоча, в першому таймі ми демонстрували доволі змістовну гру, забили красивий м’яч. Потрібно було збільшувати темп і забивати вдруге. Якби забили ще – гра була б зовсім іншою. На жаль, пропустили. А після перерви чомусь збилися на довгі передачі. Команду дезорієнтував другий гол, я вважаю, курйозний. Хоча і за рахунку 1:2 ми мали моменти і напівмоменти, які могли реалізовувати. Будемо працювати. Віримо, що результат прийде», - прокоментував саму гри головний тренер НК ФК «Верес» (Рівне) Віктор Богатирь.












На правах реклами