Ми у Facebook
12.04.2016, 14:12

Про східноєвропейські виміри реформації говоритимуть в Острозькій академії

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Реформація: східноєвропейські виміри» відбудеться 13-15 квітня в Національному університеі “Острозька академія”.
У конференції візьмуть участь: Національний університет «Острозька академія» (Україна), Ресурсно-дослідницький центр Євро-Азіатської акредитаційної асоціації, Центр дослідження релігії Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова (Україна), Санкт-Петербурзький християнський університет (Росія), Інститут релігієзнавства Ягеллонського університету (Польща), Євангельський теологічний університет (Бельгія), Європейський гуманітарний університет (Литва) та Міжнародний університет LCC (Литва).

Конференція організовується Євро-Азіатською акредитаційною асоціацією євангельських навчальних закладів (ЄААА) — це міжнародне добровільне об’єднання євангельських навчальних закладів та християнських організацій Євро-Азії, які розділяють віросповідання ЄААА та її Устав, котрі об’єдналися для впровадження місії Церкви та реалізації загальних інтересів у сфері богословської освіти та практичної підготовки до служіння.

Програма конференції поділена на три секції: «Історичні шляхи реформації у східній Європі», «Реформація і розвиток Богослов’я», «Соціокультурний вимір реформаційних процесів».

Програма розрахована на представників християнської інтелігенції, священнослужителів, студентів і всіх хто цікавиться історією християнства в цілому й історією протестантизму зокрема.





На правах реклами