Ми у Facebook
15.04.2016, 10:20

«Верес-НУВГП» зіграв два поєдинки у Студентській лізі України

Рівненська команда «Верес-НУВГП» провела чергові матчі у дебютному для себе сезоні в Чемпіонаті України серед студентських команд. І хоча обидва поєдинки відбулися на рідному для рівненчан стадіоні «Водник», здобути максимум очок в цих матчах студентам з Рівного не вдалося.
У перенесеному поєдинку рівненський «Верес-НУВГП» здобув перемогу над одним з лідерів Конференції. Як повідомляється, команда ЛДУФК зі Львова прибула до Рівного не найсильнішим складом. Втім, цей факт аж ніяк не принижує гідність гравців команди рівненського Університету водного господарства та природокористування. Господарі сповна «розрахувалися» за виїзну поразку у першому колі. У складі господарів «дубль» на свій рахунок записав Дмитро Баранов, ще один м’яч забив Олександр Ловинюк.

Конференція «Захід»

Гра VІІ туру

«Верес-НУВГП» (Рівне) – «ЛДУФК» (Львів) – 3:1 (2:0)

Голи: 1:0 Баранов (4). 2:0 Ловинюк (26). 3:0 Баранов (68). 3:1 Шандра (90+2).

Попередження: Березовий (52), Толстой (80) – обидва «ЛДУФК».

7 квітня. Рівне. Стадіон «Водник». 14:00. +15. 100 глядачів


А вже у середу, 13 квітня, відбулися вирішальні поєдинки, котрі дали відповідь на питання, які саме команди Конференція «Захід» делегує до фінальної частини. Зігравши у нічию в Тернополі місцеві «педагоги» та «інфізівці» зі Львова разом зробили крок до наступного раунду змагань. Після цього гра у Рівному не мав ніякого турнірного значення. Останній тур у цій Конференції з точки зору будь-якої інтриги перетворюється на формальність.

Щодо мату у Рівному між «Верес-НУВГП» і «Університетом» з Чернівців, то першими тут зуміли відрити рахунок саме господарі: прострільну передачу з лівого флангу вдало замкнув Мельник. Однак чернівецькі студенти зуміли перехилити шальки терезів на свій бік, не лише зрівнявши рахунок, але й відірвавшись в рахунку відразу на два голи. Чудову нагоду, аби скоротити рахунок, втратив «водник» Кухарчук, котрий не реалізував пенальті. Тим більше, що за кілька хвилин до завершення зустрічі рівненчанин Гаврилюк все ж забив та встановив остаточний рахунок - 2:3. Відзначимо, що команда господарів, за словами тренера «Верес-НУВГП» Олександра Григоровича провела цю гру відразу без шести гравців основного складу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес-НУВГП» із великим рахунком поступився тернополянам

Студентський «Верес» виграв свій перший поєдинок Чемпіонату України

Конференція «Захід»

ІХ тур

ФК «Тернопіль-Педуніверситет» – «ЛДУФК» (Львів) – 2:2 (1:1)

Голи: 1:0 Тарабалка (15). 1:1 Заставецький (44, у власні ворота). 1:2 Дзядикевич (78). 2:2 Гром’як (81, з пенальті).

Попередження: Заставецький (35) – Савошко (40), Грось (44).

Вилучення: Савошко (80) – друге попередження.

13 квітня. Тернопіль. Стадіон «КЗ ДЮФШ». 14:00. +18. 120 глядачів

«Верес-НУВГП» (Рівне) – ФК «Університет» (Чернівці) – 2:3 (1:3)

Голи: 1:0 Ю.Мельник (10). 1:1 Масікевич (18). 1:2 Мєлконян (25). 1:3 Масікевич (39). 2:3 Гаврилюк (86).

На 66 хвилині Кухарчук (В) не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Кушнір (31), Дмишук (53) – Фретеучан (25).

13 квітня. Верес. Стадіон «Водник». 14:00. +15. 80 глядачів


Свою останню гру в нинішньому студентському сезоні «Верес-НУВГП» проведе у вівторок, 19 квітня, на Тернопільщині. У матчі з «Буревісником» із Кременця рівненчани розіграють четверте-п’яте місця у своїй Конференції.








На правах реклами