Ми у Facebook
17.04.2016, 09:00

Куди піти у Рівному в неділю, 17 квітня [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.
КЗ «Рівненський міський палац культури»

17 квітня - Сольна програма «Рок - весна» народного симфонічного оркестру «Бревіс» в м. Луцьк.



КЗ «Міський Будинок культури»

17 квітня - відбудеться танцювальна атестація початківців - учасників народного ансамблю бального танцю «Флеш». Поч. о 12.00 год.



"Злата Плаза" святкує свій 6-ий День народження і дарує подарунки! На Вас чекає справжній парад знижок до 30%, яскрава шоу програма – яскраві міми та вправні ходулісти, живі скульптури та запальний діджей Peps, виступи драйвових гуртів Man-Gust і Мармелад - наживо! ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАХІД





Концерт для дітей "Музичні зустрічі з казковими героями»


17 квітня о 12:00 у Рівненській обласній філармонії (органний зал) відбудеться концерт для маленьких рівнян «Музичні зустрічі з казковими героями», що презентують для Вас учні музичних шкіл, органіст та солісти філармонії. ДЕТАЛЬНІШЕ




У Рівненській філармонії з концертом виступить піаністка Діна Писаренко

Діна Писаренко - талановита піаністка, гра якої підкорила тисячі вітчизняних та закордонних слухачів. Вона приймала участь у багатьох музичних фестивалях, у тому числі у КиївМузикФест, ГогольФЕСТ, Фестивалі ім. Святослава Ріхтера, Гольфстрім та багатьох інших. Крім цього піаністка виступає провідним диригентом в нашій країні та за її межами, а минулого року стала артисткою Ukho Ensemble Kyiv. А уже 17 квітня Діна Писаренко разом з академічним камерним оркестром філармонії гратиме для Вас у Рівному!

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАХІД





Цієї неділі у рівненському Кінопалаці "Україна" можна подивитись такі кінопрем'єри:


Прем'єра фільму "Злочинець"




Це історія про небезпечного в'язня, перед яким постає важлива місія - зупинити світову катастрофу. Ця місія - продовження роботи загиблого агента ЦРУ, спогади та уміння якого за допомогою неймовірної операції вживлюють у тіло в'язня. А чим завершиться аванюрна пригода - дізнавайтесь під час перегляду фільму! ДЕТАЛЬНІШЕ

Сеанс: о 21:40



Прем'єра фільму "Воскресіння"




Головний персонаж фільму - затятий атеїст, римський сотник, якому, за наказом прокуратора Іудеї, Понтій Пілата, доведеться дізнатися все про воскресіння Христа, а також віднайти тіло новоявленого месії. Як складеться доля сотника - дізнавайтесь під час перегляду стрічки.
ДЕТАЛЬНІШЕ

Сеанси: о 10:00, о 12:10, о 16:10, о 20:15





ЦБС м. Рівне

17 квітня - майстер - клас від Наталії Пекарської «Розмалюю писанку, розмалюю» (Бібліотека - філія № 2, читальний зал; вул. Залізнична, 6) Поч. о 12.00 год.


У бібліотеках діють книжкові виставки на різну тематику (згідно графіку роботи бібліотек):

виставка - знайомство «Я славлю книгу, що живе у світі» (Бібліотека - філія № 3, читальний зал; вул. Соборна, 416);
виставка - експозиція «Застигла музика у камені» (До Міжнародного дня пам’ятників та історичних місць) (Бібліотека - філія № 4; вул. Олексинська, 12-в);
виставка - портрет «Той, кому перо служить як меч» (До 80-річчя від дня народження О. Чорногуза) (Бібліотек - філія № 9, читальний зал; вул. С. Бандери, 9а).

До 110-річчя від дня народження української дитячої письменниці та перекладачки Оксани Іваненко у бібліотеках діють книжкові виставки (згідно графіку роботи бібліотек):

тематична полиця «Її творчість криниця добрих справ» (Бібліотека - філія № 2);
книжкова розкладка «З Україною у серці» (Бібліотека - філія № 3, абонемент; вул. Соборна, 416);
виставка - портрет «Чарівні зернята сіяла в людські душі» (Центральна дитяча бібліотека; вул. Гагаріна, 67).


Рівненська міська бібліотека мкр. Ювілейний


12-18 квітня - виставка - інформація «Природа - джерело життя і краси» (16.04. - День довкілля)Читальний зал 10.00 - 18.00 год.





На правах реклами