Ми у Facebook
18.04.2016, 18:40

У Рівному обрали найкращих юних пожежників

15 квітня в торгівельно-розважальному центрі «Екватор», що в обласному центрі, відбувся міський етап фестивалю дружин юних пожежних.
Запекла боротьба за право представляти місто Рівне у фіналі обласного етапу фестивалю велася серед 11-ти команд загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Організаторами захоплюючого і корисного для школярів дійства традиційно виступили Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області, Управління освіти Рівненського міськвиконкому та навчально-методичний центр ЦЗ та БЖД Рівненської області. Діти змагалися у конкурсах: «Візитка», «Домашнє завдання», «Гриби, ягоди» та «Медичний».

Загадкова “кукурудза” з центру Рівного може скоро зникнути


Під час проведення улюбленого конкурсу глядачів «Домашнього завдання», у всіх виступах команди демонстрували свої здібності, використовуючи різноманітні жанри – від дотепного гумору до театральних мініатюр. Найголовнішим лейтмотивом виступів для усіх учасників було одне – правила безпеки треба знати і пам’ятати, а у випадку біди немає надійнішого захисту, ніж працівники пожежно-рятувальної служби. Несподіванкою для журі цього року стало те, що майже у кожному виступі команд була своя родзинка: одна команда використовувала акробатичні елементи, інша – уривки з популярних телепрограм. Всі команди були напрочуд оригінальними та творчими.

Членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможців. Судити було важко, адже і творчі задуми учасників були на високому рівні.

У підсумку за рішенням суддівської колегії переможцем міських змагань стала команда ЗОШ №1, друге місце посіла команда ЗОШ №23, а третє місце виборола команда ЗОШ №28.

Вже завтра у Рівному складатимуть присягу патрульні поліцейські

Переможці та усі учасники міського етапу були нагороджені кубками, грамотами, призами та солодкими подарунками, від спонсорів та меценатів фестивалю. За підтримку у організації проведення фестивалю Дружин юних пожежних у місті Рівне рятувальники завдячують керівництву ТРЦ «Екватор», РФПАТ «Мультіплекс-Холдинг» (Кіноцентр ЕРА), Рівненська філія ТОВ «Сандора», ТОВ-фірма «Оттімо», ФОП Харечко О.В., компанії «Grand Toys» та іншим.

Свято для дітей після нагородження не закінчилося, у рятувальників було чимало сюрпризів, щоб здивувати малечу. Співробітники ДСНС провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Діти мали можливість позмагатися у конкурсі малюнку на протипожежну тематику, всі без виключення учасники також отримали від рятувальників солодкі подарунки та іграшки. У пам’яті кожного учасника залишилися приємні враження та нові друзі.

Рівненське міськрайонне управління ГУ ДСНС у Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ