Ми у Facebook
19.04.2016, 18:00

Як малому та середньому бізнесу отримати вигідні агрокредити

Кредити для аграрного сектору — це питання, яке обговорюють не тільки сільгоспвиробники, власникивеликих агрохолдингів, воно не залишається поза
увагою експертів та банкірів... Адже все частіше виникає питання про те, які умови надають банки для агровиробників і хто з них пропонує найвигідніші умови.
Проаналізувавши пропозиції багатьох банків, можна констатувати, що саме Ощадбанк пропонує малим і середнім агропідприємствам надзвичайно хороші умови кредитування. Мова йде про кредити зі зниженими відсотковими ставками.
У рамках спеціальної акційної програми банк планує надати фінансову підтримку сільгоспвиробникам на загальну суму до 500 млн грн.

Відсоткова ставка за такими кредитами (станом на початок квітня 2016 року) є однією з найнижчих на ринку — від 21%. Перевага надається виробникам продукції рослинництва та тваринництва, а також переробникам сільськогосподарської продукції. Кредити надаються на поповнення обігових коштів, придбання основних засобів виробництва, сільгосптехніки та ін. (крім фінансування інвестиційних проектів).

“У більшості областей посівна кампанія вже почалась. Попереду в аграріїв великий комплекс весняно-літніх польових робіт. Для багатьох підприємств цієї сфери питання оновлення парку сільськогосподарської техніки постало гостро. Йдучи їм назустріч, ми розробили двомісячну акційну програму, в рамках якої пропонуємо практично найнижчі ставки на ринку”, — зазначив заступник голови правління Ощадбанку Андрій СТЕЦЕВИЧ.



Ліцензія НБУ №148 від 05.10.2011р





На правах реклами