Ми у Facebook
19.04.2016, 20:20

Гороскоп на 20 квітня: великий крок вперед

Один з найпотужніших і найрезультативніших днів за місячним календарем. Як повернути колесо Фортуни і розібратися зі своїми проблемами?

Астрологічний прогноз: 20 квітня 2016, середа.


13/14 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (друга чверть, росте). Сонце у знаку Овна.

Чудово: зосередитися на головному своєму завданні; бути сміливими, цілеспрямованими, наполегливими; узгоджувати ділові, організаційні, адміністративні питання; починати нові справи та проекти; фліртувати, влаштовувати романтичні побачення, спілкуватися з друзями та коханими.

Добре:
працювати фізично та розумово; займатися домашніми та господарськими клопотами; прислухатися до порад старших родичів та сторонніх людей; провітрювати приміщення та мізки; гуляти і трудитися на свіжому повітрі.

Не рекомендується: боятися, сумніватися, хвилюватися; відступати перед труднощами; лінуватися; розпорошувати сили та час на дрібну метушню; перекладати свої проблеми та обов’язки на чужі плечі; зловживати солодкою та жирною їжею; сваритися і влаштовувати сцени ревнощів.

Обережно! Не давайте себе ошукати, використати, зганьбити, вплутати у протизаконні справи. Контролюйте себе і ситуацію в любовних справах.

ГОРОСКОП ЗА ВЧОРА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 18 – 24 квітня
Позитивний гороскоп на 2016 рік






На правах реклами