Ми у Facebook
19.04.2016, 16:40

"Чому копи, а не вчителі?" - рівняни про те, звідки починати реформи

Мешканку Рівного Наталію Сьомчик сьогоднішня присяга поліцейських на майдані Незалежності обласного центру змусила задатися запитанням, чи з тієї сторони держава підходить до реформ.
Вона поділилася цією думкою у сцомережі Фейсбук:

"А якби зробити нову форму для старих вчителів і дати їм зарплату по 8000 гривень, і медикам - нові накрохмалені кольорові халати і таку ж зарплату. А потім вивести на майдан Незалежності і зробити круті селфі. Чи може нам поліція потрібніша понад усе? У нас же вчитись і бути здоровим не треба. У нас же більше всього злочинців".


Павло Алексевич:
Або перестати опікуватись вчителями і лікарями, перевести їх в ринкові умови, а копам ще вдвічі зарплату збільшити. Бо хіба цей допис не намагання ще більше опікуватись витчелями і медиками? Платна медицина, платне навчання - і тоді ніякого опікування, ніякого головняка про халати, дошки, крейду. Це ж тільки покращить освіту і медицину. А покращення освіти - в довгостроковій перспективі і зменшить злочнність.


Арсен Аваков привітав рівненських патрульних у Фейсбуці

Vita Longa Я НЕ знаю, як у Рівному, а у Києві злочинів і злочинців побільшало. Якщо і НЕ у рази, то значно. Тому - так, спочатку - поліції нормальні умови, а вже потім - учителям і медикам.

Наталія Сьомчик
Форменний ідіотизм. Дайте нормальні умови, щоб люди були здорові і виховані-навчені. Тоді потреба в копах відпаде сама собою, бо здорова нація не потребує наглядачів. У нас в школах недоучують, у нас медсестри отримують зарплату по 1500 грн. У нас скорочують на 80% позакласне і позашкільне виховання. А вам б... копів треба? Раби!!!!..

Vita Longa
Ідеалістична маячня за умов ведення війни розраховувати, що реформувати медицину і освіту можна швидше за реформування охоронної структури. На реформи освіти і медицини знадобляться десятиріччя. А на людей нападають виродки із ножами та битами вже зараз.

Рівняни про патрульну поліцію - думки в соцмережах



Михаил Святный
Проста істина - якраз навпаки, де є культура і свідомість копи будуть потрібні тільки для підтримання іміджу

Wood Demon
На Тайвані найвищі доходи серед державних службовців у вчителів.Робіть висновки.Підіймайте дохід вчителям - не треба буде завтра мати справу з дибілами





На правах реклами