Ми у Facebook
19.04.2016, 18:20

У Млинові відбулися обласні змагання з авіамодельного спорту

У відкритих обласних змаганнях з авіамодельного спорту, які нещодавно пройшли в одній з шкіл Млинова, перемогу здобула команда «Омега» з Рівного. Представники Дубенщини – команди району та самого міста Дубно - стали другими і третіми, бронза також в активі господарів.
Відкриті обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші) були проведені 15 та 16 квітня. Організатором традиційно був комунальний заклад «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради. Місцем проведення стала Млинівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3.

Цього року за перемогу змагалися шість команд у складі 25 учасників з 48 моделями літаків та планерів. Це юні авіамоделісти з Дубенського, Костопільського, Млинівського районів, міст Дубна, Рівного та підліткового клубу «Омега» управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому.

«Авіамодельний спорт завжди приваблював дітей своєю видовищністю, а мікроавіамоделі користуються окремою популярністю. Розіграна першість показала, що зросла перш за все якість виготовлення моделей, завдяки використанню нових технологій та матеріалів, що сприяло високим польотним показникам. Змагання мали насичену програму та були сповнені неабиякого запалу, тому справжня спортивна боротьба у кожному класі моделей велась аж до останнього польоту. Приємно констатувати, що у порівнянні з минулим роком кількість команд збільшилась на одну, а також збільшилась загальна кількість учасників, що виступали у особистому заліку», - розповіли у КЗ «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Обласні змагання з авіамодельного спорту виграли учні із Корецького району

Кращими юними рятувальниками Рівненщини стали гощанці

Переможцями відкритих обласних змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (мікромоделі та найпростіші) стали:

перше місце – команда підліткового клубу «Омега» управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому;

друге місце – команда Дубенського району (комунальний заклад «Районний Будинок учнівської молоді» Дубенської районної ради);

треті місця – команда міста Дубна (міська станція юних техніків) та команда Млинівського району (районний будинок творчості школярів Млинівської районної ради).






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ