Ми у Facebook
22.04.2016, 14:00

У Рівному вбили 30-річного чоловіка

Правоохоронці підозрюють, що його втопили і що тіло пролежало у воді три дні.
Місце, де знайшли тіло зниклого

55–річна мешканка Рівного звернулася у поліцію 17 квітня. Розповіла, що напередодні її 30-річний син пішов із дому та не повернувся. Правоохоронці почали шукати зниклого. Знайшли його тіло через два дні після звернення у річці Устя поблизу провулку Шпанівський. Поліцейські знайшли на тілі утопленика численні ушкодження. А у лікарському свідоцтві про смерть зафіксовано, що загибель настала внаслідок механічного удушення від утоплення.

На Рівненщині безпрецедентна ДТП - збив лося і загинув сам (+ФОТО)

З'ясувалося, що рівнянин 16 квітня гостював у приватному будинку знайомої у компанії товаришів. Вони розпивали спиртні напої. Під час застілля між потерпілим та 34-річним жителем Рівного виник конфлікт через дівчину. Він переріс у бійку. Побитого непритомного 30-річного товариша 34-річний учасник бійки затягнув до річки. Тут занурив його голову у воду і тримав доти, доки потерпілий перестав дихати.

Подробиці стрілянини поблизу Рівного

Підозрюваного у вбивстві взяли під варту. Він - раніше судимий за крадіжку, за вчинення якої був засуджений до умовного терміну відбування покарання». За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Якщо вину підозрюваного доведуть - йому загрожує до 15 років за гратами.

На Рівненщині обдурюють довірливих з допомогою новітніх технологій

Про це повідомила Інна Березовська з відділу комунікації ГУ НП у Рівненській області.








На правах реклами