Ми у Facebook
22.04.2016, 11:20

Мін'юст роз'яснив, хто є чинним головою Рівненської облради

Мін'юст роз’яснив, що чинним головою обласної ради залишається Олександр Корнійчук, дія рішення суду по поновленню Ковальчука на посаді зупинена.
Водночас питання про обрання чи звільнення голови обласної ради вирішується виключно на сесії обласної ради. Про це йдеться у листі за підписом заступника Міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергія Шкляра.

Зокрема в документі йдеться, що державна виконавча служба не знає яким чином виконати рішення суду, а тому звернулася до міністерства з заявою про відповідне роз’яснення. Також там зазначається, що на підставі цього звернення дія рішення суду про поновлення пана Ковальчука на посаді голови обласної ради зупиняється.

Окремо заступник міністра юстиції підкреслив, що оскільки дія рішення судді Сала зупинена, то діючим головою обласної ради є Олександр Корнійчук.

Таким чином можна констатувати, що цим листом Сергій Шкляр підтвердив законність перебування на посаді Олександра Корнійчука та визнав рейдерством усі спроби Володимира Ковальчука та його оточення захопити владу в обласній раді.








На правах реклами