Ми у Facebook
22.04.2016, 17:20

Рівненські школярі розписали писанки, щоб допомогти своєму одноліткові

Учні продаватимуть свої вироби на благодійному аукціоні.
У школі №2 Рівного відбулася виставка “Писанковий сад”. На ній виставляли писанки, розписані учнями цього навчального заходу. В організації виставки активну участь взяла вчителька початкових класів Олена Нагорна. Вона розповідає, що, окрім виставки для школярів, організовують майстер-клас з писанкарства. Такі заходи відбуваються уже вшосте. Причому, за словами Олени Нагорної, ідея проведення виставки і майстер-класу належить учням школи, а тому діти охоче беруть у них участь.

До речі, цього року майстер-клас проводить рівненська писанкарка, заступник директора з навчально виховної роботи Рівненської державної художньої школи Наталія Дребот. Художниця розповідає, що робота над писанками потребує концентрації, вправності та вміння. Розпис одного яйця в середньому триває годину-півтори.

Писанки рівненських художників мандруватимуть Європою (ФОТО)

Представлені на виставці писанки продадуть на благодійному аукціоні школи. Виручені кошти будуть витрачені на допомогу хворому рівнянину Максиму Гаврилюку, який потребує пересадки кісткового мозку. Для збору необхідної суми у Рівному також організують загальноміський аукціон, який відбудеться 28 квітня о 12:00 на Майдані Незалежності. На аукціоні теж будуть представлені лоти, виготовлені учнями школи №2.

У Рівненській школі проводять конкурс корисних селфі








На правах реклами