Ми у Facebook
25.04.2016, 11:00

Добрі вчинки рівненських патрульних за вихідні

Соцмережами поширюють незвичні як для рівнян вчинки нових патрульних поліцейських.
Yuriy Elyashevskiy:

"Сьогодні 22.04.16 повертаючись додому з роботи я побачив авто поліції, яке з "мигалками" під'їздило до будинку. Авто спинилося, з нього вийшли два поліціянта міцної статури.
Ну-думаю.....хтось мабуть нечемний. Але я був сильно вражений, коли вони відкрили задні двері автівки і звідти вийшов сусід (літній чоловік у якого не все гаразд зі здоров'ям) Сусід їм відповів:"Дякую хлопці, дякую"....поліціянти йому у відповідь: "Давайте ми допоможемо Вам до під'їзду дійти"- і взяли його попід руки.
Відверто, не міг стриматися щоб не поділитися з Вами. Старенькому сусіду мабуть стало зле....і хлопаки побачивши його на вулиці вирішили довезти бідолаху додому. Це вчинок справжніх людей, в яких у грудях б'ється добре серце!
Екіпажу авто 0505 велика шана й повага за їх вчинок. Добро починається з нас.Робіть добро й добром вернеться."


Рівне: патрульна поліція за день зробила те, що міліція не могла за роки



Навпроти Свято-Покровського Собору у Вербну неділю поліцейські перевели через дорогу дідуся. Він уже почав переходити сам, а патрульні, щоб допомогти дідусю не спровокувати ДТП - допомогли йому.



ФОТО: присяга патрульних поліцейських Рівного з висоти пташиного польоту

Ліана Диновська:

Вул. Симона Петлюри - хлопець перерізав собі вени на обох руках. Молодці наші патрульні поліцейські. На фото не видно, але вони багато чим допомагають медпрацівникам.



Якщо у вас є подібні історії, надсилайте нам на адресу info@ogo.ua.





На правах реклами