Ми у Facebook
25.04.2016, 16:40

На Рівненщині через розбитий телефон розгорнулася масштабна бійка

Під час конфлікту, який виник учора, 24 квітня, у селищі Соснове Березнівського району постраждали троє осіб, двоє із яких – у лікарні.
На вулиці селища Соснове близько опівночі розгорілися справжні баталії. 17-річний хлопець попросив здійснити дзвінок із мобільного телефону 33-річного односельчанина. Чи випадково, чи зумисно, але телефон упав та розбився. Власник зчинив бійку з юнаком, розбороняти яких довелося односельцям. Однак емоції на цьому не вщухли. Молодик, який проживав неподалік, узяв у себе на подвір’ї сокиру та, повернувшись на місце інциденту, жбурнув нею у кривдника. Останній узяв держак, що відлетів від леза, та почав ним бити неповнолітнього. На крики вибігла 43-річна матір хлопця, яка теж потрапила під «гарячу руку».

Молодого хлопця з Рівненщини знайшли мертвим

Односельчанам довелося знову розбороняти учасників бійки та на цей раз іще й викликати швидку медичну допомогу. Матір із сином госпіталізували у травматологічне відділення Березнівської центральної районної лікарні. У обох діагностували закриту черепно-мозкову травму, рубану рану голови. Крім цього, у хлопця – перлом лобової кістки, у жінки – струс головного мозку.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що неповнолітній вже перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки, за що отримав іспитовий строк.

У Рівному на свято обікрали церкву (+ФОТО)

Разом із тим 33-річний чоловік, який разом із дружиною виховують трьох малолітніх дітей, теж звернувся до поліції із письмовою заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень.

Поліцейські проводять слідчі дії та з’ясовують усі обставини події.


Відділ комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами