Ми у Facebook
27.04.2016, 19:30

Рівне прийняло змагання з легкої атлетики «Повір у себе»

З 23 по 24 квітня у місті Рівне відбулися змагання з легкої атлетики серед дітей-інвалідів Рівненської області. Вони пройшли як Другий етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, вадами слуху, зору та розумового і фізичного розвитку.
У змаганнях взяли участь півсотні спортсменів, які представляли Радивилівський, Здолбунівський, Млинівський, Рокитнівський райони, Рівненський обласний осередок Спортивної федерації глухих України, комунальні заклади «Острозька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», «Костопільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І – ІІ ступенів», «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 1 І – ІІІ ступенів», «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І – ІІ ступенів» та «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівненської обласної ради.

Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класах та по нозологіях, серед юнаків та дівчат з таких дисциплін: біг 60 м., 100 м., 200 м., 400 м. стрибки в довжину з місця та з розбігу, метання м’яча та штовхання ядра.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному 20 лютого вшанують кращих спортсменів «Інваспорту»

Острог прийняв обласний турнір із пляжного волейболу серед дітей-інвалідів

Переглянути повний список переможців на сайті рівненського "Інваспорту"






На правах реклами