Ми у Facebook
28.04.2016, 19:00

Рівненська команда завоювала срібло Чемпіонату України з бігу на 10 кілометрів

Друге загальнокомандне місце серед усіх областей України посіла Рівненська область на чемпіонаті з бігу на 10 000 метрів. Захід проходив 27 квітня у місті Черкаси.
Найуспішніше виступила співзасновниця Rivne Running Club, майстер спорту міжнародного класу Ольга Котовська (тренери Захожий В., Кузін О.). На 10 км серед жінок вона перемогла із нормативом майстра спорту - 33:54.98. Для Ольги це не перша перемога у передолімпійський період, адже вона буде стартувати на марафонській дистанції у Ріо-де-Жанейро-2016. Тренується спортсменка під керівництвом Володимира Захожого – тренера ОКДЮСШ «Авангард» РООФСТ «Україна».

Ще одну перемогу, але серед юніорок здобула Вікторія Федчик (тренер Романчук М.). Її час - 39:06.09.

Друге місце серед чоловіків посів представник Рівненщини Дмитро Сірук (тренери Нечипорець Я., Дітлашок В.). Його час 29:09.44, що на 10 секунд гірше від переможця – Дмитра Лашина зі столиці.

Ще один рівненчанин Віктор Рудич (тренер Романчук М.) був другим серед молоді - 31:37.36.

Варто відзначити виступ ще одного представника області – друга RivneRunningClub – Сергія Українця, який, нагадаємо, нещодавно переміг у Харківському марафоні. На цих змаганнях підопічний тренера Володимира Захожого був восьмим. Його час на фініші - 30:44.01.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Юні рівненські легкоатлети відзначилися на Чемпіонаті України в Запоріжжі

Рівненські легкоатлети зібрали вражаючий врожай нагород у Луцьку








На правах реклами