Ми у Facebook
29.04.2016, 13:20

Рівнянам продавали підроблені пральні порошки і шампуні

Їх шахраї реалізували через мережу інтернет, в тому числі і через соцмережі.
На неякісність придбаних пральних порошків і шампунів поскаржилися у поліцію споживачі. Це були порошки і шампуні «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish». Нею зловмисники торгували у Рівненській, Волинській, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Рівному кожного дня хтось сідає п’яним за кермо


Поліція залучила до розслідування представників компанії «Procter & Gamble», які були обурені появою на ринку величезних партій контрафактної продукції. Відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару за частиною 3 статті 229 Кримінального кодексу України.

У ремонтників автомобілів у Рівному виявили майже півтонни бурштину-сирцю

Поліцейські, провівши вісім обшуків на Рівненщині й Волині, знайшлли у Луцьку і вилучили близько 40 тонн підроблених товарів, інгредієнтів для їх виробництва, порожню упаковку, пристрої для виготовлення та фасування, комп’ютерну техніку, на якій проводився облік товарів, банківські картки, призначені для проведення розрахунків за продукцію, первинну бухгалтерську документацію та чорнові записи. Загалом всього на понад мільйон гривень.

З'ясувалися, що організували виготовлення підробок двоє волинян 28-ми та 29-ти років. Їм загрожує штраф від 10 до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того,компанія «Procter & Gamble» вимагатиме від них понад 1 мільйон гривень за незаконне використання її торгового знаку.









На правах реклами