Ми у Facebook
29.04.2016, 14:20

По військах ОК "Захід" стріляли, незважаючи на передвеликодній тиждень

З 25 по 29 квітня військових оперативного командування "Захід", яке об'єднує вісім західних областей України, обстріляли 84 рази. Це дещо менше, ніж зазвичай.
Як повідомив керівник прес-центру ОК "Захід" Анатолій Прошин, оперативно-тактичне угруповання "Луганськ" бойовики обстрілювали 21 раз. Взводні опорні пункти найбільше обстрілів зазнали біля Станиці Луганської та Трьохізбенки.

25 та 27 квітня проросійські бойовики обстріляли логістичний перехід, який створений для пішохідного переходу громадян України з тимчасово окупованої території на підконтрольну Україні територію. Бойовики використовували заборонені мінськими домовленостями 82-міліметрові міномети та гранатомети.

Воїну АТО з Рівного посмертно вручили орден та медаль

Оперативно-тактичне угруповання "Маріуполь" зазнало 62 обстріли. По них бойовики стріляли з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

По оперативно-тактичному угрупованню "Донецьк" був здійснений тільки 1 обстріл.

З Рівного у зону АТО поїде загін добровольців-євреїв

Незважаючи на зменшення кількості обстрілів, обстановка у зоні АТО напружена. Проросійські бойовики продовжують здійснювати провокаційні обстріли, щоб звинуватиити українську сторону у порушенні мінських домовленостей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ