Ми у Facebook
06.05.2016, 14:00

Чемпіонат України. 22 тур. «Барса» - «Верес» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У п’ятницю, 6 травня, у Сумах пройде матч 22 туру Чемпіонату України серед команд другої ліги. Місцева «Барса» прийматиме рівненський «Верес». Гра відбудеться на стадіоні ФЦ «Барса». Початок матчу – о 15:00.
На матч призначено бригаду арбітрів: головний суддя Дорош В. В. (Київ), асистенти рефері Коротін В. І. (Київ), Соботюк Р. С. (Житомир), четвертий суддя Сташук І. І. (Чернігів), інспектор матчу Александренко В. В. (Вінниця).

В інформаційній службі НК ФК «Верес» розповіли про найближчого суперника рівненського клубу:

Шість поразок поспіль з різницею забитих та пропущених м’ячів 3:13. Із таким невтішним доробком «Барса» підходить до домашньої зустрічі з командою НК «Верес» у рамках 22-го туру чемпіонату Другої ліги. Сумчани поки залишаються єдиною командою ліги, що не зуміли завоювати жодного очка у весняній частині сезону. А загалом у чемпіонаті «Барса» востаннє перемагала ще 30-го серпня минулого року у матчі з «Кристалом».

Зрозуміти усі причини такого провалу, не будучи знайомим із усіма особливостями внутрішньої командної кухні, непросто. Імовірно, серед них – нестабільність молодих футболістів. Адже «Барса» - наймолодша команда ліги. Середній вік футболістів – менше 21-го року. Для порівняння – середній вік рівненської команди – трохи більше 24-х років.

Інша можлива причина – відсутність у сумчан якихось амбіційних завдань. На різних рівнях професіонального, дитячо-юнацького та аматорського футболу Футбольний центр «Барса» загалом представлена у нинішньому сезоні більш, ніж десятком команд різного віку. У тому числі – жіночою. І головна їхня мета – підготовка якісних футболістів, а не категоричний результат.

До слова, створено Сумський обласний дитячо-юнацький футбольний центр «Барса» у рамках Програми розвитку футболу в Сумській області. Нині – це комплекс із чотирма футбольними полями, спортзалом та фітнес-центром, де безкоштовно займається майже тисяча дітей різного віку. Крім того, у Центрі діє програма безкоштовного навчання тренерів, за підсумком якої останні отримують дипломи категорії «С».


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» Мазяра виграв третю гру поспіль

««Верес» здійснив щасливу поїздку до Щасливого

Футбольний центр заснували на базі СДЮШОР «Зміна», випускниками якої у різні роки були: Олег Гусєв, Антон Шиндер, Артем Безродний та інші.

Перший в історії матч між командами Народного Клубу «Верес» та Футбольного центру «Барса» відбувся у Рівному наприкінці вересня минулого року. Гості вистояли до перерви, але після відпочинку рівняни упродовж семи хвилин забили сумчанам одразу тричі. Долю матчу тоді вирішили точні удари Любомира Гальчука (з пенальті), Ігоря Поручинського та Олександра Лакусти.



У НК «Верес» із того переможного складу залишилося чотири футболісти. Це Орловський, Лакуста, Коблюк (Тарас щоправда точно не зіграє з «Барсою» через травму) та Скоцький. А от у сумчан серйозних кадрових змін практично не відбулося. На поле у Сумах зможуть вийти одразу десять футболістів, що брали участь у минулорічному матчі у Рівному.

Історія протистоянь: «Барса» - НК «Верес». 1 матч: +0, =0, -1.
Різниця м’ячів: 0-3.

У Сумах суперники не зустрічалися.


ВІДЕО МАТЧУ В РІВНОМУ



ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ






На правах реклами