Ми у Facebook
07.05.2016, 21:00

11 видів "дивної" горілки, про які ви не знали

Традиційну горілку, яку, за чутками, так люблять українці ви напевно уже куштували і не один раз. А для тих, хто бажає "алкогольного" екстріму у світі придумали "дивні" види горілки.
1. Горілка з ароматом бекону. Такий напій виготовляють у США. Закушувати горілку потрібно, як не дивно, беконом.

2. Горілка зі смаком жувальної гумки. Цей варіант для тих, хто хоче і настрій підняти, і свіжість подиху зберегти.

3. Горілка з ароматом цукрової вати. Тут доречна фраза: "Випити, щоб згадати дитинство".

4. Помідорова горілка. Не лякайтеся! Не виготовляють її з помідорів. Така горілка просто ароматизована.

5. Горілка настояна на траві бізонів. Для когось такий напій - нонсенс, а для американців - екзотика.

6. Горілка з ароматом арахісового масла і малини.

7. Горілка з ароматом базиліку. У нас на противагу такій є настоянка з глоду.

8. Англійська копчена горілка. Ні, тут немає копченого сальця чи м'яса. Напій коптився британським дубом, що додало йому аромату текіли. А роблять її взагалі з картоплі.

9. Горілка з ароматом кропу! Мабуть готують її так: свіжовирваний кріп дрібно нарізають, додають до української горілки і все - чудо-напій готовий!

11. Горілка з ароматом копченого лосося. І випив, і закусив відразу!

Ну що? Готові експериментувати?

Статті до теми:

Як відрізнити оригінальний алкоголь від підробки [Відео]

Чоловічий клуб радить, як боротися з похміллям

Сто кращих українських пісень, від яких хочеться жити





На правах реклами