Ми у Facebook
09.05.2016, 17:00

Рівняни обговорюють шансон в маршрутках

Обговорення виникло після публікації поста у соцмережах.
Пост такого зміст з'явився у спільноті "Вилка-Мікс", що у соцмережі Вконтакті.



Одразу було запропоноване голосування, де у рівнян запитали як вони ставляться до того, щоб заборонити шансон в маршрутках. Більшість - за.



Рівненська кондитерська фабрика збільшила свої прибутки

Вася:
"А хто заборонить?
Ніхто. тому що ніхто не має такого права. хіба роботодавці можуть ввести якісь обмеження.
Про гучність - так, можна якось обмежити, я думаю. Впевнений що є багато людей яких дратує коли у водія грає Цой, Арія, НАУ, чи Metallica, RHCP, AC/DC, Halloween. Про щось важче, я взагалі мовчу)
Думаю, не варто забороняти слухати музику водіям. Їм же не можна слухати її в навушниках, як звичайним людям)
Я думаю, якби всі добріше ставилися один до одного, віталися з водіями, дякували за те що довіз вас безпечно, а не гризли їм нерви за музику, за те що довго стоїть, чи за будь-які інші дрібниці, то і водії б ставилися по-іншому."


Настя:
"Мда...нехай собі людина слухає те що хоче.Чи має під кожного підлаштовуватись??? Він водій,а не діджей,і не винен в тому що ваші смаки різні."

Юрий:
"Заборонити може міська влада. Є області, де це вже заборонено, але для того винести питання на сесію."

Ira:
"Я не проти. Якщо музон не горлопанить, то звичайно не комфортно, але якщо тихо грає і при цьому не заважає водієві кермувати, то не проти. Інколи в наушниках пасажирів рубає "по жоще"."

Екатерина:
"Одягати навушники і слухати те,що вам подобається) завжди так роблю :)
"
Irka:
"Давайте їм ще заборонимо дихати."

Алексей: Николаевич
"Без шансону маршрутки втратять свій колорит😒"

Календар садівника, городника, дачника: 9 - 15 травня 2016

Анастасия:
"Є шансон біль-менш адекватний, а є такий, що дітям не бажано чути, давайте ще й про це не забувати.
Я вважаю, що музика має лунати не надто голосно, в ній не має бути лайки, "фєні" і інших дурниць, які дітям чути не потрібно.
Я завжди ввічливо прошу перемикнути або зробити тихіше, якщо грає щось на кшталт такого. Починає бикувати - просто не плачу за проїзд і виходжу. Він не за "дякую" мене возить, йому за це платять. Я плачу за сервіс, а сервіс - це не лише тупо возити, має бути і ставлення певне до клієнта. Нема сервісу хоч на базовому рівні - не бачу сенсу платити. За що?
"


Marina:
"У всіх нормальних країнах, де є відчуття такту людське, НЕ включають музику гучну і специфічних напрямків в громадських транспортах. Це неповага до "гостей" транспорту, якщо я плачу гроші за послугу,щоб мене підвезли певну відстань, чому я маю платити за це ще й своїм моральним здоров"ям,слухаючи всякий брєд на всю катушку?? Але укр менталітету це не дано зрозуміти,поки що..на жаль."

Уляна:
"Я часто їду з водієм 64, який на всю вмикає укр.народні пісні. І що? Теж почати жалітися в групі? Мені здається це смішно😁"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ