Ми у Facebook
11.05.2016, 19:00

Що рівняни шукають в інтернеті про Джамалу

Уже завтра, 12 травня, в Стокгольмі на Євробаченні виступить Джамала. Яндекс вивчив, що рівняни шукають про Євробачення в інтернеті.
Хоч зазвичай інтерес українців до цього конкурсу швидкоплинний, проте цього року уже національний етап у лютому отримав чималий розголос. За три місяці 2016-го запитів зі словом «євробачення» було у сім разів більше, ніж за той самий період 2015 року. При цьому мешканці Рівного та області були не менш активними за українців у середньому.

ВІДЕО: виступ Джамали на відборі українського Євробачення

Загалом запити до Яндекса про Євробачення стосуються як цьогорічного конкурсу: [когда будет евровидение 2016 по телевизору во сколько], так і минулих: [все конкурсанты евровидения за 30 лет слушать подряд]. Є філософські: [почему океан эльзы не принемает участие в евровидении он бы сразу победил], а є й цілком практичні: [як заробити на євробаченні]. Дехто з українців навіть вважає, що конкурс уже завершився, і шукає результати: [где будет проходить евровидение в 2017 году].

Під час національного етапу Євробачення, коли про Джамалу почали запитувати у 10 разів частіше. Наразі інтерес до виконавиці трохи вщух, але про неї продовжують багато питати: [джамала в странном наряде], [джамала зріст вага шанси на перемогу].

У Криму інтерес до Джамали у лютому хоч не так істотно, але теж зріс — у 2–3 рази порівняно з іншими місяцями. Зокрема, трапився і такий запит: [если джамала победит евровидение проведут в севастополе это что шутка?]. Цікаво, що минулого року, коли Україна не брала участь у Євробаченні і кількість запитів з Рівненщини була порівняно невеликою, у Криму про нього теж запитували менше, ніж зазвичай.

Джамала виступить у кількох сукнях на Євробаченні

А ось які цікаві запити задали Яндексу користувачі з різних куточків України, зокрема з Рівненської області:
[перевод песни джамала 1944 транскрипция для иностранцев]
[песня на евровидение о двух парнях]
[які квіти любить джамала]
[как научиться петь как джамала]
[аналіз успіхи україни у євробаченні]
[евровидение кто ни разу не побеждал]
[букмейкеры победители евровидения]
[хлопець такий зі скрипкою з євробачення як звати]
[песня е е е е е слушать зарубежная с евровидения]





На правах реклами