Ми у Facebook
15.05.2016, 14:00

Підсумки тижня: Джамала на Євробаченні, Генпрокурор з Рівного та курс долара влітку

Найбільше читачів ОГО цього тижня цікавили такі теми:
Рівне: підсумки тижня (9 - 15 травня) у фото / відео

Вчора, 14 травня, у Стокгольмі на Євробаченні перемогла Джамала. Саме тому, весь тиждень ім'я співачки було на слуху. Як рівняни обговорювали виступ співачки у другому півфіналі.

Цього тижня Україну сколихнула новина про призначення нового Генпрокурора. Рівнян особливо зацікавила новина, адже Юрій Луценко родом з Рівного.

"Я зроблю все від мене залежне, аби впоратися бодай з половиною покладених на мене очікувань. Я дуже хочу щоб у нас всіх вдалося відновити законність, справедливість і повагу до держави", - пообіцяв Юрій Луценко.

Фото:ipress.ua
Фото:ipress.ua


Яким буде курс долара влітку 2016 року. Економісти впевнені: влітку курс нацвалюти залишатиметься стабільним, однак існують ризики різкої девальвації. В Україні за останній місяць, за даними Нацбанку, курс національної валюти зміцнився майже на 1 гривню.



Цього тижня в Україні відзначали День Перемоги. З 2015 року 9 травня в Україні офіційно є Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а не у Великій Вітчизняній, як казали раніше. Водночас 8 травня стало Днем пам’яті і примирення. В Рівному відбулося ряд урочистих заходів до цього дня.



Святкові та вихідні дні. Після травневих свят на нас чекають червневі. Наступного місяця в українців буде 11 вихідних. Робочими у червні залишаються 19 днів.

Рівне: підсумки тижня (9 - 15 травня) у фото / відео





На правах реклами