Ми у Facebook
16.05.2016, 07:40

У центрі Рівного світло не "вирубатиме"

Завдяки реконструкції трансформаторної підстанції у центральній частині міста центр позбавлять відключень електроенерії на півстоліття.
- У нас дуже часто відключається електроенергія у центральній частині міста, - пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко. - Це стається тому, що у нас не вистачає транфсорматорних потужностей. Я дуже довго вів переговори з керівництвом "Рівнеобленерго". І вони в цьому році виділили 200 мільйонів гривень для будівництва потужнішої трансформаторної підстанції у центральній частині міста. Її розташують на місці нинішньої підстанції на вулиці Замковій між рестораном "Спорт" та стадіоном "Авангард". По-перше, це 200 мільйонів інвестицій у місто і років на 50 наперед - жодних проблем із забезпеченням електроенергією центральної частини міста. У Києві є такі проблеми, бо не вистачає потужностей. А в нас буде нормально.

Рівняни розповідають анекдоти про призначення Юрія Луценка Генпрокурором


За словами міського голови, влада навіть не могла здати в експулатацію кіноконцертний зал у міському Будинку культури у парку імені Шевченка через те, що не вистачало потужностей існуючого трансформатора.

Як за рік змінилися ціни на житло у Рівному (+ІНФОГРАФІКА)





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ