Ми у Facebook
17.05.2016, 11:40

Визначено переможниць конкурсу "Дівчина-весна"

Як і обіцяли, після 15 травня, підводимо підсумки конкурсу "Дівчина-весна". а наші переможниці - чарівні рівнянки отримають заохочувальні призи від наших партнерів.

Весна, весна, ах весна!
Чудова пора для кохання, краси і позитиву …

Сайт OGO.ua та рівненський глянцевий журнал "ВІТАЄМО!" провели фотоконкурс "Дівчина-весна". В рамках конкурсу чарівні дівчата, жінки не просто змогли продемонструвати своє весняне фото усім, а і отримати у подарунок своє фото у рівненському глянці.

Учасниці конкурсу розміщували свої фотографії в альбомі групи OGO.ua у ВК з назвою – «Конкурс Дівчина-Весна» та збирали лайки.

Переможцями конкурсу стали чотири чарівні красуні, фото яких отримали найбільшу кількість вподобайок.

Перше місце за результатами голосування отримала маленька Настя Стець, яка отримує в подарунок квиток у мотузковий парк "Тарзан" та примірник глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" зі своїм фото.

Друге місце - Єва Шмід, яка теж побачить своє фото на сторінках глянцю "Маленькі рівняни" та зможе відвідати мотузковий парк.

Третя та четверте місце отримали від нас втішний подарунок - своє фото на сторінках рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" - за примірниками Галина Кравчук та Марина Мілевська можуть підійти до редакції "ОГО".

Подробиці отримання подарунків та призів за телефоном 0978086355

ВІТАЄМО ВАС ДІВЧАТКА! ДО НОВИХ ПЕРЕМОГ!






На правах реклами