Ми у Facebook
17.05.2016, 17:40

На Рівненщині спіймали шахраїв, які обдурювали покупців в інтернеті

Кіберполіцейські Поліського управління викрили трьох неповнолітніх дубенчан, які розміщували неправдиві оголошення про продаж товарів у всесвітній мережі та ошукали громадян на понад 25 тисяч гривень.
Встановлено, що шахрайством займалися 17-річні жителі Дубно, які розміщували на популярному сайті оголошень інформацію про продаж різноманітних товарів. Купити одяг, взуття, побутову техніку, породистих цуценят тощо псевдопродавці пропонували за передоплатою на банківські карткові рахунки. Після переказу грошей оголошення із сайту видаляли, на телефонні дзвінки не відповідали.

На Рівненщині п'яний водій на смерть збив 14-річну дівчину


При обшуку домівок юнаків, виялвили три ноутбуки, 22 банківські платіжні картки, три SIM-карти, п’ять мобільних телефонів, майже чотири тисячі гривень, пістолет під патрон «Флобера» та пістолет травматичної дії, подрібнену речовину зеленого кольору, зовні схожу на марихуану.



Наразі вже знайдено десять потерпілих, яких обманули на 25 тисяч гривень.

У Рівному вандали побили урни на "Лебединці"

Юні зловмисники із благополучних сімей, займаються спортом, однак за свою «торгівлю» в інтернеті всі нестимуть тепер кримінальну відповідальність.



За матеріалами відділу комунікації ГУНП
в Рівненській області





На правах реклами