Ми у Facebook
18.05.2016, 16:40

Без комісії: «Рівнегаз» проситимуть заплатити за банківські послуги замість споживачів

Розглянути питання щодо сплати банківської комісії при оплаті послуг із газопостачання за рахунок ПАТ «Рівнегаз», а не споживачів, проситимуть керівництво публічного акціонерного товариства депутати міськради Рівного.
Відповідний проект рішення і звернення з цього приводу підготував на розгляд сесії депутат Святослав Євтушенко. За його словами, у громадську приймальню неодноразово зверталися рівняни, нарікаючи, що окрім чималих сум за оплату послуг із газопостачання, у банку змушені ще сплачувати комісію.

Про нахабство і "кукурудзу": мер Рівного не добирає слів

- Всі ми розуміємо, що підвищення тарифів на комунальні послуги б'є по кишенях багатьох рівнян, особливо пенсіонерів, для яких кілька гривень комісії за банківські послуги є суттєвими. Після низки таких звернень від рівнян я вирішив ініціювати на розгляд сесії проект рішення “Про звернення до ПАТ «Рівнегаз» щодо захисту прав споживачів”. Ним пропонується звернутися до підприємства з проханням взяти на себе оплату витрат за надані банківськими установами послуги з прийому платежів за газопостачання. Адже інші підприємства, які надають житлово-комунальні послуги в місті, взяли витрати на оплату комісії банку на себе. Тому проситимемо зробити те ж саме і “Рівнегаз”. Надіюся, колеги підтримають таке звернення, - зазначив Святослав Євтушенко.

Черговий бурштиновий "улов" на Рівненщині: араб з чорним пакетом привернув увагу поліції







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ