Ми у Facebook
19.05.2016, 17:20

"Епопея" з головами Рівненської облради продовжиться: здаватись не збирається ніхто

Фото: 4vlada.com

Сьогодні, 19 травня, Володимир Ковальчук, якого на початку березня Рівненська обласна рада відправила у відставку, поновився через суд на посаді голови облради. Як сприйняв це рішення його конкурент по посаді - Олександр Корнійчук?
Про поновлення Володимира Ковальчука на посаді портал ОГО писав у публікаціїСуддівський сумбур: Рівненська облрада знову двоголова В результаті цього рішення суду Рівненська облрада стала двоголовою. Адже посаду голови також займає обраний радою після відставки Ковальчука Олександр Корнійчук.


Чверть мільйона гривень, три ділянки, дві квартири й будинок: декларація мера Рівного


Чи збирається Олександр Корнійчук оскаржувати рішення про поновлення конкурента на посаді?

- Я буду звертатися до касаційної інстанції з клопотанням стосовно цього рішення, - розповів ОГО Олександр Корнійчук.- Зараз сказати щось дуже складно, оскільки я не бачив поки рішення Житомирського апеляційного суду. Але я, напевно, буду вдаватися до дій юридичного характеру. Можу сказати, що Житомирський апеляційний суд прийняв рішення залишити в силі рішення суду нижчої інстанції — Рівненського обласного апеляційного суду, який також не дає жодних роз’яснень стосовно такого свого рішення. Більше того, Мін’юст дав чітке пояснення, що це питання має вирішуватися не завдяки рішенню суду, а на сесії обласної ради, яка сама має визначитися, хто голова. Я дотримуюся тієї ж думки.

На пост міністра без освіти. Чи готові на це рівняни?







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ