Ми у Facebook
20.05.2016, 10:40

Експерти задаються питанням: навіщо Україні Євробачення — 2017?

Фото: uk.wikipedia.org

Проведення європейського пісенного конкурсу може українцям “влетіти у копієчку”.
Євробачення, яке відбувалося у 2005 році коштував 11 мільйонів. За більш як десять років середній розмір витрат збільшився у кілька разів. Для Швеції проведення цьогорічного конкурсу обійшовся у 43 мільйонів доларів, а це близько 1 мільярда гривень.

Зареєструвати анкету на польську візу можна за гроші

Про це у своїй авторській колонці написав міністр фінансів України Олександр Данилюк. Авторська колонка розміщена у виданні Економічна правда.

Верховна Рада провалила євроінтеграційний закон, який захищає довкілля

Економісти не дають однозначної відповіді, на скільки будуть виправдані такі витрати. На думку експертів, фестиваль відвідає 30-40 тисяч гостей. Вони не зможуть компенсувати витрат. Однак витрати можуть компенсуватися пізніше. Загальна кількість глядачів, разом із телеглядачами, може сягати 180 мільйонів осіб. Серед них можуть бути і потенційні інвестори.

Серед пропозицій зазначених у колонці міністра фінансів є не тільки чітке визначення міста, яке проводитиме пісенний конкурс, але й створення проектного офісу при Кабміні. Завданням цього офісу стане підготовка конкурсу, управління проектами. Значним викликом для України — це провести Євробачення з мінімальними затратами бюджетних коштів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ