Ми у Facebook
21.05.2016, 09:00

Куди піти у Рівному в суботу, 21 травня [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.
21 травня – День Європи в Україні: виставки, концертні програми, тематичні заходи в бібліотеках.


Рівненський обласний краєзнавчий музей

12:00-16:00 – майстер-класи народних майстрів – учасників фольклорно-етнографічного свята «Музейні гостини-2016».


КЗ «Рівненський міський палац культури»


21 травня – Вперше в Рівному міський чемпіонат з «хіп хопу» за участі зразкового ансамблю сучасного танцю «Why not» в МПК.

21 травня – Участь народного духового оркестру у святкування Дня Європи в парку культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка (Початок о 15:00) та на Майдані незалежності. Початок о 16:00.



Парк культури та відпочинку ім. Т.Г.Шевченка


21 травня – 22 травня – «Рівненська весна» - турнір з тенісу чоловіків та жінок у парному розряді. Початок з 9:00 до 21:00.



21 травня у Малій Комп’ютерній Академії ШАГ відбудеться відкритий урок для дітей “Створення 3D-персонажів”. Об 11:00 ШАГ запрошує дітей віком від 9 до 14 років та їхніх батьків на безкоштовний відкритий урок.

На уроці можна буде дізнатися як створюють персонажів мультфільмів та комп’ютерних ігор, зрозуміти як були скомпоновані улюблені герої дитячих історій та спробувати на практиці долучитися до процесу створення 3D-персонажа.





Вже у цю суботу рівняни зможуть побачити найгарячіші кінопрем'єри травня у Кінопалаці "Україна":


Прем'єра фільму "Сусіди 2"



"Сусіди 2" - історія про сімейку Мака та Келлі сусідами яких неочікувано стає університетський жіночий клуб.

Нові сусіди не дають їм спокою і аби хоч якось розібратися з ними Келлі та Мак вирішують звернутися за допомогою до свого запеклого ворога - Тедді Сандерса. Що з цього вийде - дізнавайтесь під час перегляду фільму!

Сеанси о 20:00 та 21:30



Прем'єра мульту "Angry Birds у кіно"



Шалена популярність Angry birds і досі залишається нерозгаданим феноменом, а вони вже зібралися знову захопити екрани кінотеатрів. Кортить дізнатися секрети загадкових улюбленців планети і водночас потрапити до пернатої 3D-пригоди?!

Сеанси: о 10:20, 12:40, 14:35, 16:30, 18:00



Прем'єра фільму "Люди Ікс: Апокаліпсис"



Події "Днів минулого майбутнього" зробили значний вплив на існування цивілізації, де люди та мутанти борються за виживання. У цей непростий час Людям Ікс доведеться боротися проти свого найнебезпечнішого противника - стародавнього мутанта Апокаліпсиса.

Сеанси: 12:15, 15:05, 18:30, 21:45, 23:15



Вечірки:


У суботу, 21 травня о 20.00 в рівненському Skybar Manhattan відбудеться тематична вечірка "WILD WILD WEST". Побувайте на Дикому Заході не виїжджаючи з Рівного!





21 травня з 21-00 розпочнеться вечірка золотих ретро-хітів у "Лагуні". Прагнете провести суботній вечір у атмосфері запальної музики та яскравих емоцій? Тоді приходьте до нічного клубу "Лагуна" уже 21 травня і насолоджуйтеся хітами знаменитих 80-х та 90-х років. ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАХІД






До дня перепоховання на Чернечій горі Т.Г. Шевченка
у бібліотеках діють книжкові виставки
(згідно графіку роботи бібліотек):


персональна книжкова виставка «Свіча Шевченкова горить» ( Центральна міська бібліотека ім. В.Г.Короленка, читальний зал; вул. Київська, 44 );
тематична полиця « Віч-на-віч з Шевченком » ( Центральна міська бібліотека ім. В.Г.Короленка, юнацький абонемент; вул. Київська, 44 ).



До Дня вишиванки
у бібліотеках діють книжкові та мистецькі виставки
(згідно графіку роботи бібліотек):


виставка – презентація родинних вишиванок працівників бібліотеки «Вишиванка – мій генетичний код» (Центральна міська бібліотека ім. В. Короленка, читальний зал; вул. Київська, 44);
виставка – перегляд «Вишиванка моя, вишиванка» (Бібліотека – філія № 2, дорослий абонемент; вул. Залізнична, 6);
тематична поличка «Невмируща краса вишиванки» (Бібліотека – філія № 2, дитячий абонемент; вул. Залізнична, 6).



До Дня Європи
у бібліотеках діють книжкові виставки
(згідно графіку роботи бібліотек):

книжкова панорама «Подорож до Європи» (Бібліотека - філія № 3, читальний зал; вул. Соборна, 416);
виставка – перегляд «Багатолика Європа» (Бібліотека – філія № 10, абонемент; вул. Гагаріна, 67).
виставка – перегляд «День Європи в Україні» (Бібліотека – філія № 9, абонемент; вул. С. Бандери, 9а).



До дня пам’яті Георгія Косміаді:

виставка - вернісаж «Георгій Косміаді: митець та педагог» (Центральна міська бібліотека ім. В. Короленка, абонемент; вул. Київська, 44);
презентація на сайті ЦБС cbs.rv.ua інформаційного Четвертого випуску дайджесту «Мистецька премія імені Георгія Косміаді» про життя та творчість лауреата премії 2016 року О. Гурістюка у розділі «Наші видання»



Рівненська міська бібліотека мкр. Ювілейний


17 травня – 25 травня «Спадщина Кирила та Мефодія» (24.05. – День Рівноапостольних Кирила і Мефодія) - книжково-ілюстративна виставка.

18 травня – 25 травня «Перлини слов'янської культури» (24.05. – День слов’янської писемності і культури)- виставка-інформація.





На правах реклами